Blast from the past

Het begint een beetje gewoonte te worden dat ik op zaterdag een kijktip geef voor de zaterdagavond. Op zich een leuk item. Een leuk item als ik ook echt denk van dit is een leuke film of dit is een leuk programma. Voor vanavond heb ik zoiets van het wordt een avond om veel te zappen. Er is geen film waarvan ik zeg die mogen we niet missen. Het hangt er allemaal wat tussen in. Misschien heeft de film BLAST FROM THE PAST op NED. 3 nog iets leuks in petto, aanvang 22.35 uur. Maar eerlijk gezegd heb ik er weinig vertrouwen in. Daarnaast heb je ook weer de IDOLS-uitzending. Wij kijken er niet naar, maar toch wel nieuwsgierig om te weten wie weggestuurd gaat worden. Ook de OLYMPISCHE SPELEN trekt onze aandacht en we zijn een vaste bezoeker van het sportprogramma met Mart Smeets.Maar misschien is het een leuk alternatief om eens een film te gaan huren, of gewoon iets te gaan lezen.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Blast from the past

 1. Nyske zegt:

  Dat vind ik ook. Er zijn de afgelopen jaren veel netten bijgekomen. Er is dus meer keus, maar het lijkt wel of er steeds minder op televisie komt wat de moeite waard is om naar te kijken.

  Prettig weekend, Nyske.

 2. Pjirkje zegt:

  Wij hebben Bert Visscher gekeken………

 3. Marousia zegt:

  Persoonlijk heb ik niets met de olympische spelen, wellicht wel met die van toen, heel ver weg lang geleden, Ard Schenk, Kees Verkerk de oude rotten in het vak. Toen ja, zat je op het puntje van je stoel, toen wij hierover discusseerde bij ons thuis, werd voor ons eigenlijk het idee geboren, waarom niet eens een veteranenwedstrijd met die oude rotten van toen op de olympische spelen, even de tijden van toen laten herleven, per slot van rekening we houden ook een veteranenvoetbalwedstrijd. En voor de Olympics een mooie promotiestunt. Ideetje? Groetjes van Marousia

 4. Marijke zegt:

  Mart Smeets… je vindt em leuk of je kan er helemaal niets meebeginnen.. Persoonlijk heb ik van beide wel wat, maar Cafxc3xa9 Torino vond ik vermakelijk leuk!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s