Uit het Archief: SNEEUW

Vandaag was het fraai weer en de temperaturen waren erg hoog, het werd hier maar liefst 16 graden!! Ook vorig jaar hadden we prachtig weer, althans bij ons in Friesland!! In grote delen van het land was het echter noodweer. Onderstaand bericht heb ik vandaag precies een jaar terug geplaatst en plaats dit nu als een Bericht uit het Archief. Tevens een drietal reacties daarop.
Wij zitten hier in Friesland met verbazing naar het journaal te kijken. In een eerder geplaatst berichtje was ik een beetje sceptisch over het de stand van zaken, wat het weer betreft in Nederland. Maar nu zie ik dat mensen bijna de gehele dag in de file staan. Dat treinen niet rijden, dat er in Noord-Holland gesleept wordt met zandzakken, om het water te keren. Nogmaals hier in het noorden is het gewoon rustig weer. Niks aan de hand, ook niet te begrijpen wat er in de rest van Nederland of misschien ook wel in Belgixc3xab afspeelt. Sneeuwval in Brabant en Limburg, de situatie wordt ook daar slechter????
Ik kijk hier naar buiten en het is windstil en ik zie sterren aan de hemel staan.

Bij ons is er erg veel sneeuw gevallen en de treinen reden niet. Ik had geluk dat het zaterdag was, zo kon mijn vriend me naar het werk brengen. Normaal gesproken is de trein mijn enige vervoersmiddel.  Aldus een reactie van iemand uit Brabant.
Manman, schrijft BiBi uit Belgixc3xab, hier is het bitter koud en het sneeuwt, brrrrrrrr
Janneke schrijft: Nat, vooral erg nat!
En koud… en met vertraging… maar met name erg nat!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Uit het Archief: SNEEUW

 1. femke zegt:

  Ongekend die temperaturen, het was vandaag zweten!
  Ik snap best dat je weer aan het arbeidsproces wilt deelnemen maar pas goed op jezelf Nanne!
  Nog een prettig weekend!

 2. Richtsje zegt:

  Hier kwamen pieten met zweet op het hoofd voorbij… Ongelooflijk he?
  Dat van vorig jaar herinner ik me ook nog heel goed. Hier best goed weer en in andere plekken in het land was het noodweer!

 3. Bi Bi zegt:

  Ja, ’t is heerlijk weer. Deze nacht was het zacht en niet koud. Dat was blijkbaar vorig jaar wel anders. Leuk dat je dit plaatst, ik wist het niet meer.

 4. Jan zegt:

  Hallo Nanne, natuurlijk ken ik Johan de Jong heel goed .Hij is er nu uit . Zie hem af en toe nog wel op een tour bus rijden . Ik heb vroeger veel met hem gefietst 11-Steden tochten en de 11-Meren tochten . We waren destijds lid van tour-club Batavus uit Heerenveen .En we voetbalden ook wel met en tegen elkaar. Hij had standplaats Heerenveen en ik Leeuwarden . Dus daar was wel eens wat rivalitiet tussen ons . Leuke tijd hebben toen gehad. Dat was de Fram tijd, en die komt niet weer terug. Als je hem ziet doe hem de groeten van me . Gr. Jan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s