2007/2007

Ameland_1

(foto: Nanne)

Het is een merkwaardige dag, zei collega Dick vanmorgen tegen me….! Het is vandaag 2007/2007. Half Nederland is zo’n beetje met vakantie. Ook voor mij was het vandaag de laatste werkdag. Drie weken geen verplichtingen, richting mijn werk. Wij hebben niks strak georganiseerd, maar we denken dat we het overgrote deel op Ameland verkeren. Ik ga morgen al richting Ameland en Willy volgt in het begin van volgende week. Omdat Alwin niet mee gaat, zal eentje van ons af en toe eens naar de vaste wal gaan. De wasmachine zal thuis eens moeten draaien en ook zullen er soms wat boodschapjes moeten worden. Maar de vaste regelmaat waarmee ik berichten plaats zal een drietal weken onderbroken worden. Daarna ben ik er weer met veel nieuws en foto’s! Ik wens iedereen die ook nog op vakantie gaat een fijne vakantieperiode.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op 2007/2007

 1. Nyske zegt:

  Mooie datum vandaag. Zal wel weer een drukken dag geweest zijn voor de ambtenaren van de burgerlijke stand ivm trouwlustigen 😉

  Hele fijne vakantie Nanne en Willy!

  Groet, Nyske.

 2. Dancinglady zegt:

  Ik wens je een hele fijne vakantie!
  Groetjes Dancinglady

 3. Henny zegt:

  Nanne, bedankt voor jouw reactie op mijn weblog. Jij een hele fijne vakantie toegewenst op Ameland. Drie weken geen verplichtingen is niet gek. Ik benijd jou wel een beetje, omdat wij sinds jaaaaaaaaaaaaaaaren ’s zomers niet op vakantie zijn geweest vanwege het bedrijf. Het lijkt me heerlijk een paar weken elders te vertoeven en geen verplichtingen te hebben. Misschien is dat ‘later’ voor ons weggelegd, je weet het niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s