Pokhara Nepal

Doutzenmetstip

Doutzen met STIP!

Zo… na bijna 3 weken vertoeven in Pokhara (=tweede hoofdstad van Kathmandu) wordt het hoog tijd voor een update! Alles gaat prima hier! Leuk gastgezin, werken aan verschillende projechten & ook zeker een heerlijk vakantiegevoel.
Sneeuwtoppen
Uitzicht op weg naar SARANGKOT.

In het vorige bericht liet ik weten dat wij (Mary-ane en ik) erg geschrokken waren van de luxe waarin we terecht kwamen. Zowel het gastgezin als het weeshuis. We hebben meteen onze contactpersoon ingelicht en gezegd dat we anders wilden. Nu zitten we samen in een ander gastgezin en qua projecten gaan we ons eigen gang. Het gastgezin woont vlakbij het centrum van Pokhara. De woning is klein, maar schoon & knus. Ook hebben we een eigen kamer. Het gezin bestaat nu uit een moeder, zoon en schoondochter. Haar man en 1 zoon werken momenteel in het buitenland. Ze weten niet wanneer de mannen weer thuiskomen, dus ze zijn erg eenzaam en leven erg in onzekerheid. Erg blij waren ze dan ook met onze komst. Ama (=moeder) beschouwd ons als haar dochters en we komen dus zeker niks tekort (dachten we eindelijk van de bezorgdheid af te zijn…. Wink

’s avonds zitten we gezellig met z’n allen buiten bij een vuurtje, waar we ons diner bereiden. Veel rijst natuurlijk, maar het smaakt erg goed en regelmatig fietsen we even langs de vele eettentjes in het centrum voor wat anders dan rijst (dit weet Ama natuurlijk niet).
Zon_3
Zonsopgang SARANGKOT.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s