Voor- en achteruitzicht

Richtsje had dit weekend het leuke item, om het uitzicht vanuit de kamer, zowel voor als achter, te fotograferen. Een mooi onderwerp, vandaar dat ik ook meedoe.
Voortuin
Ruim twee jaar terug hebben we een nieuwe voortuin laten aanleggen. Omdat we veel op Ameland verblijven, hebben we gekozen voor een onderhoud-vriendelijke tuin. Geheel vooraan staat een pluimhortensia. Straks, als de tuin in z’n groei en bloei iets verder in de tijd is, zal ik opnieuw een foto plaatsen. Dan zul je ook zien dat er toch kleur aanwezig is.
Achtertuin_2
De achtertuin spreekt voor zichzelf. Veel groen in de vorm van een lugusterheg. Een behoorlijk beschutte achtertuin, met ook niet al te veel onderhoud, alhoewel ik moet regelmatig de heggen scheren…! Ook een mooie plaats om, ’s mogens vroeg, een bakkie koffie te drinken.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Voor- en achteruitzicht

 1. Dancinglady zegt:

  Dat ziet er goed uit. De voor en achtertuin zijn mooi om te bekijken.
  Groetjes Dancinglady

 2. Sjoukje zegt:

  Leuk om even een blik te werpen op jou voor en achterkantje. Alle tuinen zien er nu troosteloos uit. Wij hebben ook een onederhoudsvrije tuin en hebben er veel groenblijvers in staan.

  Groetjes Sjoukje

 3. Richtsje zegt:

  Ik fyn it sa leuk om oeral even ‘te gluren’ 😉
  Jimme moaie hage kin ik, dy hast my alris sjen litten, moai hear! Ear’t dy fan xc3xbas sa ticht is binne we jierren fierder, mar toe mar…
  In pluimhortensia ha wy achterhxc3xbbs ek, bliuwe moai, ek no, mei ryp ensa. Jimme foartxc3xban is noch behoarlik djip oars, sitst net daalk yn de etalaazje :-))

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s