Wandeltocht Kloosterpad van 1453

Kloosterpad

Op zaterdag 31 mei kan Het Kloosterpad van 1453 gelopen worden. Kun je De Slachte niet meelopen, of wil je alvast een leuke oefentocht voor de Kennedymars in augustus, of wil je heel gewoon een prachtige tocht lopen, dan is er dus op 31 mei een mooie gelegenheid om een afstand van 37 kilometer te lopen. De start is in Drachten en de finish is in Dokkum. Ook bestaat er de mogelijkheid om een kortere afstand van 21 kilometer te lopen, vanaf Burgum naar Dokkum. De af te leggen route gaat in grote lijnen over een historisch pad. sinds een paar jaar is de route op initiatief van de gemeenten, Dongeradeel, Dantumadeel en Smallingerland in ere hersteld.
Kijk voor meer informatie op de site:
Stichting Wandeltocht "Het Kloosterpad van 1453"
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Wandeltocht Kloosterpad van 1453

  1. tjitske zegt:

    O dat klinkt wel leuk dat Kloosterpad en ik vind dan met name het stuk tussen Burgum en Dokkum erg leuk en dat is eigenlijk ook mij precies de goede afstand. Ik was idd te laat voor de Slachte. Ik was in die periode net op vakantie en naderhand hoorde ik dat de inschrijving al was geweest en binnen een paar uur ook al vol was.

  2. Pjirkje zegt:

    Het lijkt me wel leuk Nanne! Heb me alleen nog niet opgegeven… Lukt me dan nog dezelfde starttijd? Ik heb het erg druk ehad, met rapporten, werkstukken etc. Al het andere staat een beetje op een laag pitje…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s