Bouwactiviteiten Leeuwarder Courant

Fp1

Fp2

Fp2a

De bouwactiviteiten gaan maar door op het terrein van de Leeuwarder Courant. Vandaag had ik voor de zekerheid mijn camera maar weer eens meegenomen. Ik had al een beetje het idee dat men vandaag met het plaatsen van het geraamte zou beginnen. Dan is een grote kraan nog steeds boeiend voor me, om naar te kijken. Ik heb een drietal foto’s van de aangroei van de nieuwe expeditie gemaakt en twee foto’s van de achterkant van de oude drukkerij. Daar waar straks twee nieuwe units van de drukpers worden geplaatst. Ik weet dat met name oud-medewerkers het leuk vinden dat ik af en toe een aantal foto’s van de bouwactiviteiten in Leeuwarden plaats. Maar ook de collega’s in Groningen en in Emmeloord kunnen op deze wijze een klein beetje op de hoogte blijven. 
Fp3
Fp4
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Bouwactiviteiten Leeuwarder Courant

  1. Gerda zegt:

    Ik, die er elke dag langs loop, vind de foto’s ook leuk om te zien 🙂

  2. Johan Dijkstra zegt:

    He Nanne, nou mooi hoor die foto’s. Erg leuk. Eigenlijk moet je een sticker op je rug plakken met je weblog-adres er op. Weet zeker dat veel mensen dit erg leuk vinden.
    Eerste loper in Bolsward gestempeld om 08.25 uur. Deze man had bijna geen tijd de burgemeester van Bolsward te woord te staan. Nummer twee Jetze Buma uit Schettens(08.28). Laatste vertrekkende uit Bolsward: 10.14 uur. Oant sneon!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s