Droog ….. prettige vakantie gewenst

Droogte26juni2008_001

Voor mij is het weekend begonnen. Voor velen zijn de schoolvakanties begonnen, althans hier in het noorden. Komende dagen vertrekken velen richting camping. Een deel van mijn collega’s zijn volgende week ook afwezig. Ik moet nog twee weken werken. Daarna gaan we richting Ameland.
Droogte26juni2008_003
Het is erg droog hier in het noorden van Friesland. De vergelijking wordt al gemaakt met 1976, toen het ook erg droog was. Vanmiddag heb ik een aantal foto’s gemaakt in een maxc3xafsveld bij ons in de omgeving. Het staat er erg belabberd voor. De grond is ook kurkdroog.
Droogte26juni2008_004
De bezoekers die hun tassen pakken en de komende weken naar andere oorden trekken of gewoon thuis blijven, wens ik een fijne en gezellige vakantieperiode toe. Ik ga de komende tijd mijn berichtgeving op een iets lager pitje zetten, Komkommertijd…!
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Droog ….. prettige vakantie gewenst

 1. Marijke zegt:

  Ah nog 2 weekjes Nanne en dan is het grote vertrek…. wij moeten nog eventjes doorwerken en gaan eind augustus pas weg. Ik zal het www voorlopig wel plezieren met berichtjes hahahaha.

 2. Anoniem zegt:

  Hier is het ook erg droog op de landerijen. Ik heb zelf land gezien waar veel kale plekken zijn. Dat zal ook met de droogte te maken hebben.
  Fijn weekend. En ja ik en de kinderen hebben nu ook vakantie…Leon moet nog 3 weken werken

 3. antsje zegt:

  Ja nanne het is erg droog maar gelukkig heeft het toch iets geregend afgelopen nacht hier 9 mm. Nog niet genoeg, maar toch
  prettig weekend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s