Wat deden jullie vandaag zoal?

Esonstadzondag19oktober2008_045

Entree vakantiepark Esonstad, gelegen aan het Lauwersmeer.

Wat deden jullie vandaag zoal? Ben wel een beetje nieuwsgierig wat jullie zoal doen, op een prachtige herfst-zondag. Een zondag met een heerlijke temperatuur, een zondag met nogal wat zon.
Laat ik maar eens beginnen met mezelf. Vanmorgen heel rustig koffiedrinken, met op de achtergrond de pc. Krantje lezen. De wasmachine laten draaien. Broodje eten. Vanmiddag ben ik in de auto gestapt en ben eens naar het plaatsje Ezumazijl gereden. Vroeger een kleine haven/sluis aan de rand van de Lauwerszee. Thans een schilderachtige omgeving, bijna een slapende streek. Daar heb ik de auto geparkeerd en ben lopend richting Esonstad gegaan. Richting Oostmahorn, dus. Dit vakantiepark heb ik nu eens van heel dichtbij bewonderd. Ik heb gewandeld en koffie gedronken in Esonstad! Eenmaal weer thuis lag de was op me te wachten. Was vouwen. Nu nog even achter de pc en straks weer de nodige voorbereidingen treffen voor morgen, een normale werkdag voor mij. Ook heb ik vandaag nog een FOTOVRAAG gemaakt. Deze plaats ik vandaag of morgen. Tevens vertel ik de komende dagen meer over Esonstad en omgeving.
Wat hebben jullie vandaag gedaan?
Zie jullie reacties met belangstelling tegemoet!
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Wat deden jullie vandaag zoal?

 1. jacqueline zegt:

  Ik ben vandaag heerlijk aan het opruimen in de tuin geweest, verder natuurlijk achter de pc, koken wassen en opruimen. Tja het leven van een huisvrouw 🙂
  Wij zijn ook al in Ezonstad (de Skans) geweest. Ik vond het erg mooi. Vroeger toen het er nog rustig was gingen we er zomers wel zwemmen. Via Ezumazijl (wat inderdaad prachtig mooi is) gingen we daar dan heen op de fiets vanuit Ee.

 2. Fenny zegt:

  Ik herkende deze foto direct:
  Vorig jaar logeerden we hier:
  http://nl.tinypic.com/view.php?pic=ei2o1l&s=4

  Vandaag een rustige zondag, lezen, veel opzoeken over Photoshop. En nu… tv.! Joseph!

 3. eva zegt:

  Leuk dt je even langskwam op mijn blog!

  Vandaag niet veel bijzonders gedaan: de tuin van mijn schoonvader gedaan. Zijn staat leeg en moet voorlopig nog even bijgehouden worden.
  gr eva

 4. 10eke zegt:

  Heerlijk iets uitgeslapen, rustig in de zon de krant gelezen en ontbeten. Daarna lekker naar het bos gegaan met de honden en lang op mijn terras gezeten.
  Fijne week, gr 10

 5. Vanmorgen heerlijk uitgeslapen, was blijkbaar nodig. Daarna druk bezig geweest met het plaatsen van producten op Marktplaats. Heerlijk lasagne gegeten vanavond en daarna een concertregistratie van Dido gekeken.

 6. Siam zegt:

  Difficult for me that to understand your words. On the contrary your photograph is pretty in this landscape.

 7. CALLEMIE zegt:

  wel euhm? effe nadenken want dit wazs gisteren hihiihi
  eerst mijn blogbezoekjes hxc3xa9 dat is steeds het eerst wat ik doe , dan mailekes lezen en eigen blogjes bekijken
  dan want tja een mens moet eten
  eten klaar maken!
  en dan lekker in de tuin
  appeltjes rapen , bladeren oprapen bezigheidsterapie in de tuin om dan te eindigen voor een heerlijk vuurtje voor de tv!
  hiih
  fijne maandag nanne

 8. Arash zegt:

  Nice details in a sunny day.

 9. Yvonne zegt:

  Hee, grappig: ik heb een paar weken geleden, toen we even op familiebezoek waren in Nederland en verbleven in Esonstad, bijna vanuit dezelfde positie een foto genomen, maar dan ’s avonds.

  Hier een rustige zondag gehad. ’s Avonds kwamen vrienden van ons aan; die heb ik in het holst van de nacht nog even naar hun wat afgelegen vakantiehuisje gexc3xabscorteerd. Maar dat was dan ook wel het spannendste dat ik gisteren gedaan heb.

  Groetjes!

 10. antsje zegt:

  Wat hebben we gedaan? Koffie gedronken. En in de middag drie uren gelopen . Waar heen ? naar Techum om te zien hoe ver het daar is . Vadaag of morgen krijgen we te horen of de bouw gaat beginnen of dat het weer een paar maanden wordt uit gesteld. Dus Nanne voor ons spannnende dagen

 11. Henny zegt:

  In de ochtend allemaal zondagdingen gedaan: uitgebreid gekrant, gebreid, gelezen. En ’s middags 8 km lopend naar vrienden om even bij te praten. Teruggelopen? Neen.
  ’s Avonds vroeg naar bed, want morgen begint de herfstvakantie en die wil ik helemaal benutten.

 12. Antje zegt:

  Eerst uitslapen, dat mag op zondag….
  Ontbijten, koffiedrinken, brief typen en printen, lunchen en daarna een flinke wandeling, de brief gelijk posten natuurlijk, lekker door de herfstbladeren banjeren, warme chocola drinken en luieren, daarna pizza eten, achter de pc en tv kijken….

 13. Richtsje zegt:

  Vandaag is het maandag 😉
  En wat we vandaag deden? Snoeien, snoeien, snoeien, en o, mijn rug is moe!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s