Marloes en Femke vanuit MEXICO

Marloesfemke_5 Marloesfemke_6

Onderstaand een detail uit het verslag van Marloes en Femke, vanuit Mexico. Het gehele verslag en heel veel mooie fotoxe2x80x99s op de site van deze twee jonge avonturiers.

Neem een kijkje op de site: marloesenfemke.nl

 

De een heeft een baantje voor een paar uur per week bij een restaurantje, de ander doet toertjes met toeristen en zegt te moeten wachten op meer mensen. Heel anders dan in NL! Wij hebben in ieder geval de kriebels om dingen te verbeteren/te veranderen, zijn zien dat niet. Dat was wel een grappig cultuurverschil.

Vanuit Mazunte een toertje gedaan naar een meer in Ventenilla. Met een bootje door de mangrove en dan zwemt daar een krokedil van 4 meter aan de rand van onze boot! Erg cool en volgens de gids ongevaarlijk. Daar vertrouwen we dan maar opxe2x80xa6! Maandagochtend zijn we aangekomen in San Cristobal de las Casas. De bus die we zondagavond wilden nemen was al vol. Dus via dorpjes en een andere stad xe2x80x99s nachts naar San Cristobal gereisd.

In San Cristobal genieten we al de hele week van de meest lekkere koffie! De provincie xe2x80x98Chiapasxe2x80x99 , staat hier om bekend! xe2x80x99s Ochtends ontbijten we soms in een cafeetje waar de koffie ter plekke in de machine wordt gebrand. De rest van de dag lopen we dan met de geur van koffiebonen in onze kleren rond. Haha.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s