Doutzen Kroes … Nanne's terugblik op 2008

Itsmeself_7_2De laatste dagen van deze maand ga ik een beetje achterom kijken. Een soort van jaaroverzicht, in woord en beeld. Eventjes nog stilstaan bij bepaalde dingen die zoal de revue zijn gepasseerd. Waar blijft de tijd!

Opvallend veel mensen zeggen hun banen op en gaan voor zich zelf iets beginnen, of gaan langdurig op reis om iets van de wereld zien. Helaas zijn er ook mensen die met de zachte hand gedwongen worden iets anders te zoeken en Nederland de rug toekeren. Heel typerend voor dit jaar. Gedurende korte tijd volg ik Marloes en Femke, ergens op groot avontuur in Midden-Amerika. Begin dit jaar heb ik mijn nichtje Doutzen gevolgd in Nepal.

Doutzen_5_3

 
Doutzen K. Nu ik haar naam noem schiet me een mooi en waar gebeurd varhaaltje binnen…!
Haar broer was op stap in Leeuwaren, met een stel kameraden. In de xc3xa9xc3xa9n of andere dancing liepen ze het topmodel Doutzen Kroes tegen het lijf. Thuisgekomen, werd door de heren direct gesurft op Google, op zoek naar het Friese topmodel. ‘Pas maar op, straks kom je mijn zus nog tegen…, zij heet ook Doutzen, hoor!’ Dat bestaat niet riepen de kameraden in koor…! Resultaat: ze vonden Doutzen …. op de site van Nanneoedsz! Echter niet het topmodel Doutzen Kroes…, maar mijn nichtje Doutzen K.!
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Doutzen Kroes … Nanne's terugblik op 2008

  1. Johan Bolijn zegt:

    de echte Doutzen staat vandaag ook op MSN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s