KOOP ARPONEN is een echte IDOL

Telegraagkoop

Het lag in mijn bedoeling om vanavond een filmpje te plaatsen van KOOP ARPONEN. De Fin met Fries bloed in zijn aderen, die gisteravond tijdens de finale van de Finse Idols, met groot verschil wist te winnen van de blonde Anna Puustjxc3xa4rvi. Helaas krijg ik op YouTube de volgende mededeling: Deze video is niet langer beschikbaar vanwege een auteursrechtclaim door MTVoy. Jammer want ik had graag iedereen willen laten meegenieten van de prachtige beelden. Ook de mensen van Rottevalle en omstreken had ik graag de beelden willen laten tonen. Vannacht werd er in Helsinki volop feest gevierd, tot in de kleine uurtjes. Om 04.30 uur was moeder Teatske alweer op weg naar het vliegveld, richting The States. Tijdens een tussenlanding op Schiphol mailde ze ons even snel haar bevindingen. Zelf had ik gisteravond nog snel een persbericht gemaakt voor de verschillende nieuwsmedia. Vanmorgen was ik vroeger op mijn werk dan normaal, om deze twaalftal persberichten te verzenden. Het werkt! Zie de digitale site van De Telegraaf, de grootste krant van Nederland. Maar ook de Leeuwarder Courant had een mooi bericht op hun digitale site, de grootste krant van Friesland. Nu keert de rust een beetje terug en is het wachten op KOOP ARPONEN…., op het moment dat hij naar Friesland komt! Wordt vervolgd!
Kooplc
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op KOOP ARPONEN is een echte IDOL

 1. 10eke zegt:

  Wat leuk, ik had het nog niet gehoord!
  Fijne dag, gr 10

 2. Hoi !

  Jij let goed op zeg. De plattegrond is inderdaad van een ouder nodel. Dit nieuwe model, wat wij nu aangeschaft hebben, is sinds de zomer van 2008 op de markt. De bedden staan nu naast elkaar.

  Groetjes Gerda

 3. antsje zegt:

  Ik heb dat stukje gezien van de telgraaf maar daar staat een grote fout in lijkt mij.Daar staat dat zijn vader teatske postma heet . Foutje.
  Koop was gisteren weer voor omrop Fryslan en komt binnekort naar Fryslan en komt dan ook bij de omrop langs.

 4. antsje zegt:

  Ik heb het intervieuw met Koop kunnen horen via jou link. En mocht je weten wanneeer hij bij de omrop langs komt wil je mij dan een hint geven. groet Antsje

 5. Sjoukje zegt:

  Helaas heb ik hier niets van meegekregen.

  Ik wens je alvast hele gezellige feestdagen!

  Groetjes Sjoukje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s