Nanne's terugblik op 2008: 13 februari

Itsmeself_7De laatste dagen van deze maand ga ik een beetje achterom kijken. Een soort van jaaroverzicht, in woord en beeld. Eventjes nog stilstaan bij bepaalde dingen die zoal de revue zijn gepasseerd. Waar blijft de tijd!
Eerste_paal_8a .

 

Op 13 februari 2008, schreef ik het volgende:
Het begon vanmorgen om half tien met oranjekoek. Voor iedereen stond er in het atrium van NDC?VBK, beter bekend als de Leeuwarder Courant, een tafel vol met al dat lekkers. Een typische Friese gewoonte. Vanmiddag om half drie was het dan zover. Tijdens de officixc3xable bijeenkomst werd door de Leeuwarder burgemeester Fred Crone, met xc3xa9xc3xa9n druk op de knop, de eerste paal de grond ingedrukt voor de bouw van een nieuwe drukkerij. NDC/VBK investeert 33 miljoen Euro in de plannen. Over twee jaar rollen zowel de Leeuwarder Courant als het Dagblad van het Noorden van de supermoderne drukpers. Het slaan van de eerste paal ging gepaard met champagne en de nodige publiciteit.

 

Aldus mijn woorden op 13 februari van dit jaar. Een belangrijke gebeurtenis. Van tijd tot tijd heb ik een berichtje en foto’s geplaatst. Ik weet dat met name oud-collega’s hier erg blij mee zijn. Want vanuit Frankrijk (bijvoorbeeld) blijven ze op deze manier op de hoogte van de bouw van de grote drukhal.

 

Eerste_paal_6a_2
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s