Hermien heeft onze hulp dringend nodig…!!!!

Hermien_2Wie helpt Hermien naar Disneyland Parijs?.

Hieronder lees je de oproep van een aantal vrouwen, die net als Hermien, te maken hebben gehad met kanker. Deze vrouwen voeren actie om de droomwens van Hermien te realiseren. Er is deze maand nog 1000 Euro nodig. Daarom is elke kleine gift voor Hermien van harte welkom.

Wie helpt mee om Hermien haar droomwens te vervullen?.

Oproep!

Afgelopen jaar hebben wij, negen vrouwen, meerdere behandelingen voor kanker ondergaan. Na deze behandelingen namen we deel aan een revalidatieprogramma voor (ex)-kankerpatienten, Herstel en Balans. Onze groep bestaat uit totaal tien vrouwen. De jongste van de groep is Hermien en over haar gaat deze oproep.   

                                                                                                 
Hermien is een gescheiden jonge vrouw van 36 jaar met een zoontje van drie jaar. Ze kreeg anderhalf jaar geleden te horen dat ze maagkanker had. Na een operatie en zeer zware chemokuren ging het een stuk beter met haar. De toekomst zag er goed uit, daarom kwam ze ook bij Herstel en Balans. Toen werd ze opnieuw ziek, de kanker was helaas teruggekomen. In december 2008 volgde het bericht dat ze, waarschijnlijk, nog maar een paar maanden te leven heeft. Ondertussen ondergaat ze wel weer een chemokuur in de hoop wat extra tijd te krijgen.

We hebben ontzettend veel bewondering voor Hermien. Ondanks alle tegenslagen laat ze de moed nooit zakken. Ze is een positieve kanjer. Maar wel een kanjer die van een uitkering leeft, en dus weinig te besteden heeft. Hermien heeft nog xc3xa9xc3xa9n droom, namelijk haar familie bedanken voor alle liefde en goede zorgen en heel graag wil ze met hen naar Eurodisney in Parijs. Dit is niet zomaar een droom die uit de lucht komt vallen, want van kinds af aan is ze geabonneerd op de Donald Duck en gek op alle Disneyfilms en Disneyfiguren.

 

Daarom hebben we als groep het initiatief genomen om met ondersteuning van de Dreamfoundation (www.dreamfoundation.nl) deze reis op korte termijn te gaan realiseren. Maar daar hebben we geld voor nodig en daarom richten we ons tot u. Help ons om Hermien een aantal ongelooflijk mooie dagen met haar familie te bezorgen!.

 

Uw bijdrage is zeer welkom op het speciale bankrekeningnummer 45.03.15.827 bij de ABN ten name van J. Kroondijk inzake Dreamfoundation Hermien.

U kunt uw bijdrage ook direct storten op bankrekeningnummer 19.82.95.499 tnv Stichting Dreamfoundation te Den Bosch ovv Hermien de Haan (deze rekening kan gebruikt worden als u uw bijdrage wilt aftrekken van de belasting, de Dreamfoundation is nl een zg ANBI).

                                                                                                     

Wilt u meer informatie over onze inzameling, dan kunt u  contact opnemen met de Dreamfoundation, tel: 073 6484630.

Namens de vrouwen van Herstel en Balans Drachten,

bedanken we je voor je medeleven.

Hermien_dreamfoundation_2    

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Hermien heeft onze hulp dringend nodig…!!!!

 1. annalies zegt:

  hallo

  echt super wat jullie doen, hermien is gek op disney’s.
  dit vind ze echt geweldig en dan heeft ze een mooi moment met haar familie en de familie later een mooie herrinnering.
  ik heb deze link op ook hyves gezet en de reactie zijn erg positief, sommige hebben zelfs al geld gestort.

  gr annalies (vriendin van hermien)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s