Lauwersoog – Internet – Zomertijd!

Lauwersoogzondag28maart2009_013.

 
Hier hebben we dan lang naar uitgekeken: Zomertijd. ’s Avonds is het weer een uur langer licht. Als nu de weersomstandigheden een beetje mee willen werken, wordt het alleen maar genieten. Mijn doel is met name om ’s avonds meer te gaan lopen. Kilometers maken. Aan de omschakeling van wintertijd naar zomertijd, ben ik nu al gewend. Vanmorgen zat ik al vroeg aan de koffie. Hadden we kortgeleden moeilijkheden met internet, vanmorgen was het opnieuw ellende. Maar er zijn vanmorgen direct knopen doorgehakt, zaken gedaan, binnenkort wordt alles gemoderniseerd. Daarvoor komt speciaal een monteur en het ziet er naar uit dat de drie computers straks driemaal zo snel kunnen werken. Dat beloofd wat! Thans komen de mailtjes normaal weer binnen, de problemen lijken tijdelijk opgelost. Dus Wilma, ik heb je aardige en verrassende(!) mail gelezen, antwoord volgt spoedig. Vannacht hadden we lichte nachtvorst en ook voor de komende nacht beloofd het niet veel beter te worden. Overdag scheen de zon, maar de wind was koud.

 

Lauwersoogzondag28maart2009_024.

 
We hebben vanmiddag de auto gepakt en hebben een tochtje rond het mooie Lauwersmeer gemaakt. Altijd weer mooi en altijd denk ik: dit wil nog eens lopen. We rijden meestal xc3xa9xc3xa9n keer per jaar het Lauwersmeer rond. Over een paar weken is het er zo ontzettend druk, dan kom ik er liever niet. In Lauwersoog zelf, was het ook nog tamelijk rustig. Geen visje in Lauwersoog, maar een kop koffie met cranberrygebak! Morgenavond maar een aantal kilometers extra lopen! Eerlijk gezegd hebben we een leuke zondag achter de rug. Morgenvroeg mag ik weer naar mijn werk! Nog steeds leuk en gezellig. Als eerste ga ik vragen hoe het vrijdag allemaal is afgelopen met de collega, die in de ambulance werd afgevoerd naar het MCL…!.

 

Lauwersoogzondag28maart2009_034
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Lauwersoog – Internet – Zomertijd!

 1. Jan K. zegt:

  Waar woon jij eigenlijk, dat het ’s avonds een uur langer donker is …?
  Hier in Drachten is het een uur langer licht! 🙂

 2. Antje zegt:

  Genieten Nanne, van dat extra uur licht!
  Ik vind het prima, niet dat ik dan persxc3xa9 van alles ga doen hoor, maar gewoon het idee dat het dan zomer gaat worden straks….

 3. antsje zegt:

  Ik heb de afgelopen week ook de nodige kilometers gedraaid en het is heerlijk, de lammetjes in de wei de vogels die je hoort. Dus genieten. succes s’avonds met je wandelingen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s