Het Wad is en blijft boeiend

Holwerd

Maandagmiddag moest ik naar de pier van Holwerd. Willy van de boot van Ameland halen. Het was schitterend zomers weer, het wordt al heel normaal. De Sier was tijdig vertrokken van Ameland. Door de oostenwind stond het waterpeil erg laag. Toen ik dit zag wist ik direct dat het een kwestie van wachten zou worden. In de verte zag ik de boot zich door de nauwe vaargeul wurmen, met een slakkengangetje. Gelukkig had ik de camera bij me en heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt en een aantal fotoxe2x80x99s van het Wad gemaakt. Altijd weer boeiend om naar te kijken en ook altijd net even iets anders, dan de vorige keer.

Holwerdwad

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Het Wad is en blijft boeiend

 1. Helemaal mee eens… het verveelt me nooit.

 2. rinus zegt:

  Hoi Nanne
  Het zijn mooie foto’ en het wad blijft boeiend, een keer in het jaar ga ik naar Harlingen , dan dan is het echt genieten in de haven.
  Groetjes Rinus

 3. Richtsje zegt:

  ja, toen was het schitterend, die foto’s zijn ook mooi gelukt!
  En wat je zegt Nanne, ik ben veel in de tuin bezit, maar ben ook een kei in niksen 😉 Nou ja, wat rommelen, ook met de jongens wat spelen, vriendjes in huis, huishouden, bijwerken na al dat gefeestvier enzo, ouderavonden, vergaderingen, gewoon werken… Tweede tak van sport uitwerken (kinderfeestjes bedenken en in de praktijk brengen).
  En nu, Koos kijkt Barcelona-Manchester en ik pruts wat met foto’s, ook lollig. Dit herfstweer nodigt niet uit tot andere dingen buitenshuis wat mij betreft!

 4. antsje zegt:

  Mooie foto’s Nanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s