Zwoele zomerdagen

4   

De temperatuur stijgt, het is ontzettend warm. Echter geen geklaag! Binnen op mijn werk is het koel, soms erg koel, kunstmatig koel. Dat vind ik het vervelende van airco…, het is nooit echt aangenaam. Zodra je buiten komt stuiter je dan ook op een muur van warmte. In de auto is het dan ook nog eens een oven, dus ook daar de airco die voor de nodige verkoeling zorgt. Vandaag nemen we afscheid van juni. Waar blijft de tijd?! Morgen is het 1 juli, de dag waarop menig collega niet meer naar zijn of haar werkplek kan of mag gaan…., of zouden er dan toch nog verrassende konijntjes uit de hoge hoed komen. Vandaag was de situatie voor iedereen nog niet duidelijk. Een aantal collega’s kunnen, gedwongen, van het zomerse weer genieten. Bij het Ealtsjemar waren het vooral jongeren die genoten van het recreatiegebeuren. Er werd volop gezwommen en vooral ook zonnen is populair. Wat me opvalt is dat er steeds meer surfplanken op dit meer, het water kiezen. Met een strakke wind is dit natuurlijk een ideale plek om te surfen.

 

2_2
3.

 
Het bommetje springen vanaf de brug over de zwemmer is ook enorm populair. Een mooie, maar niet geheel ongevaarlijke, sport. Laat ik er direct bij vertellen dat de jongeren, die vanaf de brug sprongen, de passerende boten met rust lieten. Dan heb je ook jongeren die gezellig met elkaar op straat staan te kletsen. Serieuze zaken ter sprake brengen, veel lachen en ondertussen ook heerlijk genieten van de autoradio. Het is weer gezellig buiten!.

 

1_2
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Zwoele zomerdagen

 1. Anna zegt:

  Tjena, dank voor je reactie op http://hemma.punt.nl. Fietsten we er vanochtend even langs, worden we geinterviewd door: de krant!! In m’n beste zweeds maar even uitgelegd hoe we eea ervaren hebben. Groeten vanuit een warm en plakkerig Lanna, anna

 2. Anna zegt:

  Antw: het is een lokale krant in een oplage van ca. 20.000. Niet digitaal te lezen. Als er morgen wat in staat zal ik het op mijn weblog plaatsen. groetnis, anna

 3. antsje zegt:

  Gelukkig dat jullie airco hebben bij mij op de afdeling is dat alleen op de patienten kamers verder dus ook mijn werkplek is het tropisch.

 4. Antje zegt:

  Het is genieten met dit weer, wij zitten hele dagen buiten, of zijn onderweg op de fiets, geen airco, dus ja…..

 5. Dancinglady zegt:

  Ik vind het wel lekker met dit weer als er airco is. Op mijn werk hebben we ook airco, maar thuis en in de auto moet ik het zonder doen.

  Groetjes Jolanda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s