Ameland … tropisch warm!

Weekendameland4juli2009

We zijn zojuist teruggekomen van een ontzettend zonnig en warm weekend Ameland. Het was er ook wel erg warm. Op heel veel plaatsen heeft het erg geregend, maar laat er nu op Ameland ongeveer 2 millimeter aan regen zijn gevallen, dat lijkt me nog tamelijk veel. Op het nieuws zag ik dat op sommige plaatsen de regen voor grote overlast heeft gezorgd. Het was alweer een korte vakantie op zich en ook deze keer weer heel veel nieuwe en aardige mensen ontmoet. Morgen wacht weer het werk! Morgen plaats ik een aantal leuke foto’s van een oude boerderij in Buren (Ameland). Momenteel is men daar druk met een grote verbouwing bezig. Ik mocht een aantal verrassende foto’s maken. Bovenstaande foto heb ik gemaakt op de heenreis naar Ameland. De zonnestralen schitterenden op het water en voor ons voer de Bruinvis. Op de achtergrond de kerktoren van Hollum.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Ameland … tropisch warm!

 1. Agnes zegt:

  Klopt… ben idd druk. Maar dat mag de pret niet drukken!
  Heb je foto’s mogen maken van die boerderij daar bij de Viool? Ik ben benieuwd hoor.

  Groetjes van mij

 2. Yvonne zegt:

  Da’s dan zeker typisch voor het weer op de waddeneilanden: ondanks de voorspellingen is hier op Rxc3xb8mxc3xb8 nog geen millimeter gevallen! Terwijl het van mij volgende week wel even wat koeler mag, met een deadline in zicht. Nou ja, we mogen niet klagen, toch?

 3. johan bolijn zegt:

  vrijdag was het erg verschillend op Ameland, in Buren bijna niets, in Nes een aardig buitje en in Hollum 2 fikse buien achter elkaar met behoorlijk veel water
  zat op de half vijf boot en kon de vuurtoren niet zien

 4. Richtsje zegt:

  Nou, jullie hadden snikheet weer inderdaad, of viel het wel mee? Hier genoten van mooi buitenweer. Nu rommelt het. Morgen nog een paar uurtjes werken en dan is de ‘grutte fakxc3xa2nsje’ aangebroken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s