Espresso zwart

Anneke_en_koos

Vanmorgen om xc3xa9xc3xa9n minuut over achten…, een sms’je van collega Anneke. Prettige vakantie gewenst. Het is namelijk een gegeven dat we ’s morgensvroeg voor mekaar koffie halen. Is Anneke als eerste op het werk, dan neemt ze een espresso zwart (nr. 0182) voor mij mee. Ben ik als eerste, dan neem ik een espresso extra sterk voor Anneke (nr. 0183). Traditie! Gistermorgen was het behoorlijk rustig op de weg naar Leeuwarden en daarom was ik erg vroeg op mijn werkplek. Dus koffiehalen, ook voor Anneke. Om acht uur was Anneke nog niet aanwezig….! Ik zag dat de twee goudvissen ook onrustig werden. Zij krijgen van Anneke altijd het ‘ochtendontbijt’. Eentje nam zelfs een aanloopje en sprong boven het wateroppervlak uit! Kwart over acht kwam Peter vertellen dat Anneke onverwacht een vrije dag had opgenomen. Gelukkig was Koos aanwezig, hij is ook gemachtigd om de vissen te voeren. (Linksboven zie je duidelijk: verboden te voeren!). Waarschijnlijk heeft Anneke vanmorgen op haar beurt espresso voor mij gehaald….!
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Espresso zwart

  1. Als ik dit soort verhalen lees, dan mis ik jullie weer… Wat was het toch gezellig vorig jaar! En wat leuk dat je een foto van mijn vrienden hebt geplaatst, ik heb ze ook vaak mogen voederen. Ik pas nu op de goudvissen van de buren. De beeldjes van de honden staan er ook nog steeds, zie ik.

  2. Wondelgijn zegt:

    Wat heerlijk dat jullie die goudvissen hebben! Ik wil wel, maar mijn naaste (lees: niet zo leuke) collega wil het niet… Vind het belachelijk… en stom…. en niet goed dus eigenlijk… Tja, en ik? Ik luister dan ‘braaf’ naar haar… Hoewel ik dit ook soms niet slim vind van mezelf… Zucht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s