Pluimhortensia

Pluim2

Wij hebben xc3xa9xc3xa9n Pluimhortensia mxc3xa9t karakter. Elk voorjaar wordt er zorgvuldig gesnoeid (ik mag dat dus niet doen!) en halverwege augustus staat ie volop te bloeien. Een prachtige vaste plant. We hebben hem solitair in de bestrating geplaatst, opdacht ie nog meer tot zijn recht komt en opvalt. Kortgeleden hebben we hevige regenval gehad. Het hemelwater kwam met bakken naar beneden. Het was het weekend dat ik de Kennedymars liep. Daarbij kwam ook nog eens een hevige windaanval. Nu staat diezelfde pluimhortensia er niet al te florissant meer bij. Een beetje jammer. Voor mij is het weekend begonnen. Alweer is een drukke week in notime voorbij gevlogen. Er is weinig schokkends gebeurd. Een normale werkweek, met een uitstapje naar Emmeloord. Wel heb ik vorige week zondag nog 18 kilometer gelopen. Een beetje in training blijven is een goeie zaak en ik wil tevens mijn tempo weer iets opschroeven. Wat er komend weekend allemaal op het programma staat? Ik kan daar nog niks over vertellen, het is allemaal nog een beetje vaag.
Pluim
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Pluimhortensia

 1. Antje zegt:

  Wat zielig voor die hortensia, wij hebben een gewone en die heeft ontzettend mooi gebloeid en staat nu te “herfsten”….
  Weekendplannen voor mij: zaterdag op de kleinzoon passen! Altijd leuk en lief!!
  Verder zien we het wel, hangt ook van het weer af.

 2. Richtsje zegt:

  Mooie foto hoor Nanne! Ik hou ook erg van die planten en in onze achtertuin staat er een mooie. Van sommige hortensias is de sjeu inderdaad al wat af, maar anderen staan er nog zo fris als een hoentje bij, gelukkig!
  Van een zweedse log vond ik aanwijzingen voor het maken van een krans met hortensiabloemen, wil ik binnenkort eens gaan proberen…
  Dus je hebt wat spannnende dingen in je agenda gezet? We horen’t wel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s