Een bijzondere ontmoeting…!

Christa

Ik blijf maar aan het banjeren…, over het strand van Ameland. Mijn blik gericht op het strand, zoekende naar de bekende xc3xa9n vooral onbekende strandvondsten. Ook houd ik de Noordzee, vanuit mijn ooghoeken, nauwlettend in de gaten. De branding is prachtig, rustig uitrollend op het brede vlakke strand. Zaterdagmiddag zag ik in een geul, niet ver uit de kust, een zeehond. Nieuwsgierig de kop gericht naar het eiland. Die beesten zijn toch nieuwsgierig! Ik blijf staan en kijk aandachtig als het diertje voor korte tijd onderduikt en kort daarna opnieuw en op bijna dezelfde plek bovenkomt. Op mijn mobieltje kijk ik hoe laat het is en ik besluit om via de kortste weg zo snel mogelijk naar Nes te lopen. Ik spurt de eerstvolgende duinovergang op en zeg tegen een vrouw die daar op een polletje gras zit: Zag je ook die zeehond?! Daarop volgde heel spontaan een prachtig xc3xa9n een goed gesprek. Ik kreeg het gevoel dat we elkaar al heel lang kenden. Een mooi en boeiend gesprek over hoe het ook kan lopen in iemands leven…! Hoe je dan toch weer probeert er een positieve wending aan te geven en zoekt naar dingen die dan bij je passen. Bijvoorbeeld dat je een cursus Dreamweaver volgt en besluit om websites te ontwerpen. Je bent immers nooit te Oud om te leren. Ooit heb ik zelf ook een cursus Dreamweaver gevolgd, alleen ik heb toen het besluit genomen om een Weblog te starten. Wat Christa niet weet is dat ik na ons gesprek nog snel een foto heb gemaakt. Christa turend over zee…, op zoek naar de zeehond. Een bijzondere ontmoeting.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Een bijzondere ontmoeting…!

 1. Christa zegt:

  Een bijzondere reactie was het zeker!
  Je treft het niet vaak dat twee mensen zo spontaan en ook gelijk zo vertrouwd in gesprek raken. Althans het overkomt mij zelden!
  Je zegt: “Ik kreeg het gevoel dat we elkaar al heel lang kenden.”…
  dxc3xa1t was het, dxc3xa1t gevoel.
  Het zal dan ook zeker niet bij deze ene ontmoeting blijven gok ik zomaar…

  Dus Nanne… graag tot ziens!

 2. Andrxc3xa9 zegt:

  Dreamweaver is een mooi programma, maar ik kan begrijpen dat je keuze op een weblog is gevallen.

 3. Christa zegt:

  Ja… Dreamweaver is een mooi programma maar als je geen opleiding in webdesign hebt gedaan dan begin je er niet zoveel mee.
  Fijn dat er dus weblogs bestaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s