Wildplassen

Zat31okt09_005

Een opmerkelijk ingezonden bericht las ik vorige week in de Leeuwarder Courant en eerlijk gezegd moest ik er een beetje om lachen.
Het ging over: wildplassen.
Het ingezonden bericht luidde ongeveer als volgt:
Als burgers worden we geacht elkaar het goede voorbeeld te geven. Politie vormt daarop geen uitzondering. Het kan gebeuren dat je onderweg plotseling moet plassen. Dan zoek je een afgelegen bosje. De politie doet het anders! Midden op de afrit van de A7 bij Makkum parkeert een politieauto mxc3xa9t zwaailicht! Duidelijk zichtbaar leegt vervolgens een agent zijn blaas. De lezer vraagt zich af of voor dit soort doeleinden een zwaailicht mag worden gebruikt en hoe de betreffende agent het lef heeft om vervolgens wildplassers aan te pakken?
Een politie-woordvoerder geeft de volgende verklaring. Wij zijn ook mensen en moeten ook wel eens plassen. Hij wijst er op dat er geen sprake van wildplassen was. Mensen mogen in het buitengebied ongestraft hun blaas legen. Waarom de surveillancewagen langs de A7 stopte is voor de woordvoerder niet meer na te gaan…! Misschien lag er wel iets in de berm…!
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Wildplassen

  1. Antje zegt:

    Een bermbom??

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s