Te warm voor de tijd van het jaar!

Zon22nov09_002

Zondagmiddag. Het is een rustige zondag. Alhoewel, straks nog een verjaardagsfeestje. Ook Jelmer en Janetta komen terug van Ameland. Voor ze richting Amsterdam rijden, komen ze eerst nog in Damwoude langs om een bakkie te drinken en ik hoop dat ze ook zo enthousiast van de kunstmaand zijn, net als ik altijd ben. In elk geval hebben ze goed weer gehad op Ameland. Af en toe neem ik via de webcam een kijkje. Dit weekend wel wat extra veel…! Zojuist de tank van de auto maar weer eventjes volgegooid. Kan ik komende week op en neer naar Leeuwarden, naar mijn werk. Na het tanken nog een ogenblikje gekeken bij de Zwemmer. Hartstikke mooi, maar een koude stevige bries, terwijl de temperatuur absoluut niet laag is, integendeel het is veel te warm voor de tijd van het jaar! Nou, ik heb er geen moeite mee!
Zon22nov09_003
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Te warm voor de tijd van het jaar!

  1. Antje zegt:

    Wij hebben even lekker een eind gewandeld, heerlijk om buiten te zijn, daarna thuis genoten van warme chocola en toastjes…..

  2. Jan zegt:

    Hallo Nanne,
    Ik reageer even op jou verhaal dat je deed op mijn web-log…Ik krijg meer reacties dat ze hun “ei” kunnen bij me . Ik snap daar niets van ..Als ik zelf daar op wil reageren werkt het prima. Maar om nu zelf een reactie geven op je verhaal gaat me wat te ver….Bij twee is het wel gelukt. Ra ra …Of weet jij iets ? Laat het me dan even weten ..Gr. Jan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s