Stephen King's nieuwe thriller GEVANGEN

Vorige week kon iedereen, bij mij op het werk, meedingen naar het nieuwe boek van Stephen King, door simpelweg een mailtje te sturen. Daarmee maakte je kans op een van de vijf exemplaren van de nieuwe Stephen King. Vanwege de grote belangstelling heeft uitgeverij Luitingh besloten geen vijf maar tien exemplaren van GEVANGEN weg te geven. Ik behoorde tot de gelukkigen en kwam vanmiddag met een mooi boek thuis, een dik boek van ruim 900 bladzijden. Het geluk kon niet op …, ook heb ik, via loting, twee vrijkaarten gewonnen voor de Fryske Music Night, aankomende vrijdagavond in het WTC Expo te Leeuwarden.

 

 

KingEen kleine inhoudsbeschrijving over GEVANGEN van Stephen King.
Op een dag wordt de stad Chetster’s Mill afgescheiden van de buitenwereld door een mysterieuze energiekoepel. Iedereen die binnen was op het moment van ontstaan ervan zit gevangen, iedereen die buiten was kan er niet meer in. Wie of wat in de weg zat, stond of lag wordt met chirurgische precisie doormidden gesneden. Zodra de machtigste en meest corrupte man in de stad snapt dat niemand hem nog kan tegenhouden, vormt hij een micro-tirannie waarbij Gestapo-praktijken verbleken. Het verzet dat ontstaat probeert uit alle macht de koepel open te krijgen en de strijd wordt des te prangender als duidelijk wordt dat de lucht in de langzaam maar zeker op begint te raken…!

 
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Stephen King's nieuwe thriller GEVANGEN

 1. JAn zegt:

  Dat boek is fantastisch, maar die kaartjes voor de Fryske Music Night hoef ik zelfs gratis niet te hebben, vreeeeselijk!

 2. Stephen King, mijn favoriete auteur. Het boek is vast geweldig! Ik ben benieuwd of jij de rust kunt vinden om de 900 pagina’s te gaan lezen. Ik ben heel nieuwsgierig wat je er van vindt.

  Fryske Music Night is niet mijn ding, maar als je dan toch kaartjes wint… Veel plezier alvast.

 3. nienke zegt:

  je krijgt het nog druk!

 4. Richtsje zegt:

  Krekt wat! Tot voor een paar jaar terug hadden we ALLES van Stephen King. Maar plots was de lol er wat af. Hij schrijft nu iets minder dan voorheen, productiviteit dan hxc3xa8, ik heb’t niet over kwaliteit. Misschien doe ik ‘m wel met een papiertje erom voor volgende week 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s