NANNEOEDSZ fan FRYSLAN

Pc

Hier maak ik al mijn berichtjes, hier bekijk en bewerk ik mijn foto’s. Dit is de pc oftewel mijn werkstation. ‘Mijn studio’. Een gezellig hoekje. Alles mooi geplaatst in een hoekkastje, met daarom heel veel woordenboeken, informatiemappen, alles wat ik zoal nodig heb. Oude jaargangen van mijn weblog, op papier. Een webcam, voor het geval ik eens met iemand skype. Bakjes met pennen en troepjes. Een gezellig lampje. Een koptelefoon voor het geval ik eens van goeie muziek wil genieten, een beetje op volume! Erg belangrijk: een goeie bureaustoel! Hier komen jullie reacties binnen! Soms ben ik hier telefonisch bereikbaar. Vaak ontstaan hier nieuwe ideexc3xabn. Hier komt vaak ook het nieuws tot me. Lokaal nieuws, landelijk nieuws, maar ook internationaal. Hier kijk ik vaak even op NU.nl
Helemaal niet belangrijk om te melden, maar hier lees ik op dit moment alleen maar slecht en afschuwelijk nieuws. Bijvoorbeeld weer een bericht over de Urker moordzaak op Dirk Post (14 jaar). Verdachten zijn jonge jongens van 12, 13 en 15 jaar! Een tiener van 13 jaar aangehouden die verdacht wordt van onzedelijke handelingen met een hoogbejaarde vrouw in Amsterdam. Het bericht dat er een dode jongen in een woning in Oisterwijk is gevonden. Waarschijnlijk een familiedrama. Allemaal afschuwelijk nieuws en soms begrijp ik het niet meer, dat een mens dit een medemens kan aandoen!
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op NANNEOEDSZ fan FRYSLAN

 1. Antje zegt:

  Heel herkenbaar zo’n hoekje, wij zitten hier meestal samen, ieder achter een pc, de bureau’s haaks op elkaar, de printer ernaast. een kalendertje, een prikbord, woordenboeken, pennen enz…..
  Schitterend. De lampen van Marijke erboven, die hingen boven haar keukentafel en heeft ze niet meer nodig, Ze heeft nu een griepje, maar het gaat weer goed met haar hoor, nieuw geluk, nieuwe liefde en wat wil je nog meer??
  Ik zal zo ook maar eens te bedde……
  (Alweer geen Jouster gezien, vorige week een klacht gestuurd, wij krijgen helemaal niets meer)
  Groet uit Joure

 2. Dancinglady zegt:

  Het is inderdaad onbegrijpelijk wat je soms ziet op het nieuws.
  Wat leuk om jouw computerhoekje eens te zien!
  Hier is het druk, ik regel alle financiele zaken voor mijn moeder nu en met de decembermaand die eraankomt is het ook druk op het werk.
  Maar van mijn kleine meisje genieten doe ik elke dag!
  Groetjes!

 3. Antsje zegt:

  We hebben toevalig vandaag nog op het werk er over gahad wat er met de jeugd aan de hand is,moord, aanranding bij een oudere vrouw.Wat gebeurd er? Waar gaat dat heen

 4. Richtsje zegt:

  Ja, ik griezel van zulke enge verhalen. Je zou toch bijna bang worden voor de toekomst van de jeugd, van onze jongens…
  Leuk om jouw hoekje zo te bekijken (mijn ‘rommellog’ is eindelijk gelukt, heel wat anders, maar over hoekjes gedacht…’)
  Hoe doe jij dat dan met uitdraaien Nanne, incl. reacties? Gewoon op zwartwit of ook met foto’s enzo?? Ben wel benieuwd, want ik ben wel eens bang dat plots alles wegvalt en ik alles kwijt ben. Plak je alles op?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s