Voetbalplaatjes zijn een hype!

Bna37plaatje_jpg_22007k

Drukker Wouter Hylkema, collega en initiatiefnemer Johan Dijkstra (midden) en fotograaf Wiep Wierda (rechts) bekijken de eerste drukproeven van de voetbalplaatjes. (Foto: BN)
Na maanden van voorbereiding startte het Bolswards Nieuwsblad, onderdeel van NDC-Mediagroep, op 5 oktober een actie voor lokale voetbalplaatjes. Het gaat om een pilot waarbij JUMBO Bolsward plaatjes van lokale voetballers weggeeft. Er zijn actiefoto’s gemaakt van spelers van de voetbalclubs RES, JVB en SDS. Niet alleen de spelers van het eerste elftal, ook alle jeugdspelers zijn door een voetbalfotograaf op de foto gezet en zijn nu dan ook op een uniek voetbalplaatje te bewonderen. Deze actiefoto’s kunnen uiteindelijk in een clubverzamelalbum geplakt worden. Deze week vonden er bij de clubs de laatste ruilmiddagen plaats. Van de opbrengsten van de plaatjes gaat een deel naar de voetbalclubs zelf en een deel naar een goed doel. Op dit moment wordt bekeken in welke vorm deze lokale voetbalplaatjes een vervolg kunnen krijgen. Contacten zijn er ondertussen gelegd met verschillende clubs in het Noorden om ook de voetbalplaatjes buiten Bolsward te introduceren. Misschien iets voor jou voetbalclub/sportclub? Broekster Boys, Be Quick Dokkum, Ropta Boys, Geel Wit Ameland? In Bolsward en omgeving is het een enorme hype, mede door de prachtige actiefoto’s. 
Eventuele vragen kunnen en mogen via mij lopen. Deze speel ik verder door aan mijn collega en initiatiefnemer Johan Dijkstra.

 

Zie voor meer info:
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Voetbalplaatjes zijn een hype!

 1. sylvianne zegt:

  Wat een lieve reactie NANNE..
  Ik zat net even in een sombere bui in de vroege uurtjes nogwel… en gelijk kwam er
  weer een glimlach te voorschijn…
  Dank je…Wat een paar lieve woorden al niet kunnen doen he..
  Lieve groet…

 2. johan dijkstra zegt:

  Hoi Nanne, bedankt hoor!

 3. Wieky zegt:

  Johan, korte vraag. Is zoxe2x80x99n mooie plaatjesactie ook mogelijk voor andere sporten? Ik zit bijvoorbeeld op volleybal. Zou ontzettend leuk zijn. Wieky.

 4. johan dijkstra zegt:

  Hoi Wieky,
  alles is mogelijk. Het is alleen belangrijk dat een plaatselijke supermarkt hier wat in ziet. Zo niet, dan is er natuurlijk ook nog de mogelijkheid om ze te verkopen in een kantine. Wil je meer weten, doe dan even een mailtje naar me.

 5. Deze actie is niet uniek. Op Ameland start over een maand een zelfde actie. Deze is dan te volgen op het Amelander Nieuws – http://www.ameland.org

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s