Slang op sterk water…!

28nov09_013

Echt zo’n dag, die helemaal niks voorstelt. Regenachtig, guur, ontzettend vroeg donker. Een donkere dag voor de Kerst! Vandaag dan ook geen schokkende dingen gedaan. Voor de derde keer op een rij, een zaterdagmiddag, naar Dokkum geweest. Veel mensen die druk bezig waren met het inkopen van Sinterklaascadeaus. Omdat we dit niet vieren, geen gestress naar het zoeken van iets leuks. We kwamen in een leuk winkeltje met spullen in de sfeer van Jugendstil, Art Deco. Na daar gekletst te hebben moest ik vooral iets zien…: een slang op sterk water! Prachtig ik kan daar heel lang naar kijken. Ontzettend boeiend!
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Slang op sterk water…!

 1. Antje zegt:

  Met dit regenachtige weer nam ik de bus naar St.Nicolaasga om bij onze tante van 86 jaar op visite te gaan…. Altijd leuk, altijd wel iets te doen, zoals het plakken van een kapot dienblad, haar handen willen niet meer, dus cadeautjes inpakken en gedichtjes schrijven, intussen genieten van thee en koffie…..
  Een welbestede middag….

 2. Yvonne zegt:

  Hej Nanne,

  Dan hadden we elkaar tegen kunnen komen: wij waren zatermiddag ook in Dokkum! Heerlijk om toch nog even wat Sinterklaasstemming mee te maken, Hiske zag voor het eerst in haar leven een ‘echte’ zwarte Piet 😉
  Ik kreeg van mijn tante nog een leuk Sinterklaascadeautje: een Ameland-kunstmaandagenda!

 3. John zegt:

  Hallo nannesz,

  Ben je zo nog, heel toevallig, winkels tegen gekomen waar ze dieren op sterk water verkopen? (‘k wil er gaarne een kopen maar ‘k vind er nergens…) of heeft de winkel waarover je het hier hebt toevallig ook een site?:p (want ‘k woon hier in het Belgenlandje en ik heb nit meteen de middelen om me tot in het verre Dokkum (dacht ik) te verplaatsen)

  Vriendelijke Groeten
  John

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s