Ushi en Dushi

Ushi_en_dushi

Zo meteen ga ik gewoon mijn verstand op nul zetten en dom kijken naar Ushi en Dushi. Elke zaterdagavond kruipt Wendy van Dijk in de huid van de inmiddels welbekende Ushi xc3xa9n haar nieuwe personage Lucretia Martina, oftewel Dushi. Een bekend persoon op een humoristische wijze in de maling nemen. Ik mag wel zeggen, dat Wendy dit voortreffelijk doet. Het programma Ushi en Dushi is te zien op RTL 4 en het begint om 20.00 uur.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Ushi en Dushi

 1. Anna zegt:

  Hej, wij gaan plat voor het MGP Nordic (melodi grand prix nordic) een melodiefestival voor kinderen uit de 4 noordelijke landen. Noflike joun, anna

 2. Wemmie zegt:

  Dag Nanne,

  Leuk dat je nog even langskwam op mijn inactieve web-log. Tegenwoordig zit ik op hyves. Minder belastend, hoef ik niet al mijn vrienden bij langs na een bericht.
  Maar hoe gaat het met jim in Fryslan??
  Jij bent nog steeds actief op de web-log?

  Mijn zoon van 19 werkt inmiddels en maait de sloten in de drie noordelijke provincies, Judith van 18 doet eindexamen VWO en dan????, dat weet ze absoluut niet. De jongste is alweer 7 en is een pientere, vrolijke dame. Manlief werkt inmiddels op een steenworp afstand van ons huis, het provinciehuis. Zelf kan ik ook op de fiets naar mijn werk, ik heb invalwerk als juf op een praktijkschool en een Cluster 3 school. Invallen vind ik prima, af en toe werken, en studeren. Hopelijk ben ik enkele weken afgestudeerd en mag ik mijzelf 2de graads docent Omgangskunde noemen. Een hele mond vol. Het was tweeenhalf jaar keihard werken en soms afzien maar dan is het ook klaar!

  Bij jou nog bijzonderheden?
  Groetnis fan Wemmie (Femke)

 3. Jaren geleden vond ik Ushi fantastisch. Nu vind ik het programma helemaal niks. Ik vind het heel knap hoe Wendy haar typetjes neer zet, dat is het niet. Maar het is zo over the top…. ik heb, uit nieuwsgierigheid, 2 afleveringen gekeken. Maar ik ben het kijken alweer beu.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s