Lcjan07_013

Lcjan07_015 Het feest van gisteren werd door iedereen als gezellig en erg leuk ervaren. Vanmorgen is daar nog wel een tijdje over nagepraat. Ben ik donderdagavond redelijk vroeg naar huis gegaan, er waren collega’s die nog genoten hebben van een gezellige nazit in een leuke kroeg in de binnenstad van Leeuwarden. Vanmorgen moest er echter weer gewerkt worden. De xc3xa9xc3xa9n had daar wat meer moeite mee…, dan de ander. Toch was het een leuke vrijdag, de tijd vloog voorbij! Vanavond is het nogmaals feest in de Witte Burcht. Nu zijn het de bezorgers die elkaar het allerbeste gaan wensen voor dit jaar. Zij zijn het die momenteel, met deze winterse omstandigheden, de kranten tijdig moeten bezorgen. Ik ben dit weekend ingegaan met een vraagteken. Wat ik morgen en zondag ga doen is niet met zekerheid te zeggen. Het hangt vooral af, wat het weer gaat doen. Ik ben daarom ook benieuwd wat ik morgen te vertellen heb…! Zijn er mensen die morgen gaan schaatsen? Oant moarn!
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op

  1. Antje zegt:

    Nee, ik ga zeker niet schaatsen, doe ik al een aantal jaren niet meer wegens mijn reuma, maar het wordt een leuk weekend, want onze anderhalf jaar oude kleinzoon komt bij ons logeren…… We passen dus op!!
    Jij ook een goed weekend en plaatjes schieten doe je zeker wel….

  2. jelle zegt:

    Dat ze een aparte nieuwjaarsreceptie voor de bezorgers houden vind ik super van de NDC. Vooral deze dagen zijn geen pretje en zeker niet waar ik woon… Hulde hulde hulde dus ….. Daarom erger ik me ook heel erg aan de reacties soms op de LC-site van abonnees die klagen dat hun krant niet op tijd in de bus valt onder deze weersomstandigheden…. Ik zou zo zeggen: ga zelf eens die krant rondbrengen voor die paar rotcenten….. Ervaar je dat ook eens….

  3. Ik ga zorgen dat ik de boodschappen binnen krijg en dan lekker naar het schaatsen KIJKEN vanmiddag…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s