HELP Haxc3xafti … drie Amelanders vragen speciale hulp

21_4
(De foto’s geven een kleine impressie van de dagelijkse omstandigheden in Haxc3xafti. Ze zijn niet actueel.)

Het eiland Haxc3xafti is zwaar getroffen door de zware aardbeving. Drie Amelanders hebben een hulpactie gestart. Een aantal geadopteerde kinderen uit Haxc3xafti wonen op het eiland Ameland en een paar van deze kinderen hebben bij Marijke, van de Stichting naar school in Haxc3xafti, in huis gewoond. Bij deze stichting wordt het geld direct goed besteed. Ik plaats, xc3xa9xc3xa9n op xc3xa9xc3xa9n, de inhoud van de actie die deze drie Amelandse dames op touw hebben gezet, natuurlijk met het vriendelijke verzoek, om hoe klein dan ook, iets over te maken op:
Rabobank Westerbork 3694 39 511 t.n.v. Help Haxc3xafti

Help Haxc3xafti

En alweer is Haxc3xafti getroffen, deze keer is het een aardbeving, die de situatie nog schrijnender maakt dan hij al was. De beelden zijn schokkend, de feiten ontluisterend. Een financixc3xable bijdrage overmaken naar Giro 555 helpt het leed in Haxc3xafti een klein beetje verzachten. Maar misschien wilt u liever een kleinschaliger project steunen waarvan elke cent op Haxc3xafti terecht komt.

25_4

Wij vertellen U graag over de Stichting naar school in Haxc3xafti. Een project in Kenscoff ten zuiden van de hoofdstad Port-au-Prince, het episch centrum van de aardbeving. Deze stichting is opgericht door Marijke Zaalberg. Sinds 1995 werkt zij in Haxc3xafti, een land dat al jaren geteisterd wordt door politieke onrust, geweld en een schrijnende armoede. De stichting heeft een aantal scholen opgericht en geeft hiermee de armste kinderen een kans op onderwijs. Hiernaast bestaat een belangrijk deel van de werkzaamheden uit het bieden of organiseren van (tijdelijk) onderdak, voedsel, kleding, (geld voor) medicijnen aan kinderen en/of hun ouders. Momenteel heeft dit logischerwijs de allerhoogste prioriteit. 

42_6

Enkele van onze Amelander Haxc3xaftiaanse kinderen hebben ook bij Marijke in haar huis gewoond, zij heeft met alle zorg en liefde voor onze kinderen gezorgd. Wij zijn haar ontzettend dankbaar wat zij voor onze kinderen heeft betekend en nog steeds betekent, zij maakt het mogelijk dat er contact blijft met de biologische familie van onze kinderen. Wij maken ons zorgen, hoe gaat het nu met henxe2x80xa6xe2x80xa6? Door deze actie willen wij Marijke alle steun geven die zij nu zo hard nodig heeft om de kinderen en mensen van Haxc3xafti te kunnen helpen.

Wij hopen op uw steun.

Rabobank Westerbork 3694 39 511 t.n.v. Help Haxc3xafti

Ontzettend bedankt! 

Cobina Hesselink

Yvonne Brouwer

Judith Visser

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s