Experimenteren…

Maan_29_jan_001

Vanavond was voor mij even een moment om te experimenteren. Bovenste foto heb ik de zoom optimaal gebruikt om in de keuken een willekeurig tafereel te fotograferen. Het ging mij er niet om iets specifieks in beeld te brengen. Onderste foto is gemaakt in de boekenkast. Een waxinelichtje in een schaal met steentjes, met daarachter mijn scheerspiegel (xc3xa1ls ik me een keer scheer…!). Foto’s zijn gemaakt zonder te flitsen. Veel waarde hecht ik niet aan deze foto’s. Gewoon een leermoment, veelal neem ik voor zoiets nooit de tijd! Laat dat nou een pluspunt zijn. Misschien komt er dan toch nog een bepaalde rust in me…!
Maan_29_jan_012
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Experimenteren…

 1. Wondelgijn zegt:

  sfeer!! Ik moet ook weer gaan oefenen….

 2. Willem zegt:

  Een goede keuze om niet te flitsen, de sfeer komt nu goed over.

 3. Ik gebruik de flitser nooit. Als je je belichting handmatig doet, dan is dat niet nodig. Het nadeel van een flitser is dat je de belichting vaak niet op de hele foto terug ziet, maar teveel op 1 plek, te weinig op de ander. Alleen met dit felle winterweer (wit, zon, felblauwe lucht) gebruik ik de flitser, maar dan om meer balans in de kleuren te brengen.
  Fijne zaterdag!

 4. Froukje zegt:

  Dizze foto’s binne knap slagge. Ik brxc3xbbk leaver gjin flitser. As it donker is, dan doch ik faaks de isowaarde wat omheech. Noflik wikein. Froukje

 5. Richtsje zegt:

  Het zijn wxc3xa9l mooi gelukte experimenten Nanne! Ik ben daar niet zo veel mee bezig, moet altijd wat snel-snel een plaatje maken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s