Santiago de Compostela is het doel…

DickyspanjeIk ben er even niet! Ik ga een tocht maken naar Fisterra, honderdzestig kilometer ten westen van Santiago de Compostela, in Spanje. Van Zee naar Zee. Van Zwarte Haan naar Santiago de Compostela en dan naar Fisterra. Een voettocht van ruim drieduizend kilometer. Je moet wel gek zijn om dat te willen doen, maar als je het ene been voor het andere blijft zetten kom je er vanzelf. Waarom? Op zoek naar ontmoetingen, andere culturen, talen, genieten van de natuur. Een bewuste keuze, een zoektocht naar zekerheden. Niet als vakantieganger, geen hang naar luxe, niets te bewijzen…, maar lopend, jezelf tegenkomen, sober, laten komen zoals het gaat. Onderweg zijn is het doel en niet perse het aankomen in Fisterra. 
Dit bericht stuurde Dicky Dikken kortgeleden naar familie, vrienden, kennissen en eventuele andere gexc3xafnteresseerden. Tot die laatste groep behoor ik! Dicky Dikken heb ik gevraagd om hem gedurende de tocht te mogen volgen via zijn site en van tijd een kort berichtje op mijn weblog te mogen plaatsen. Ik weet dat onder mijn lezers veel gexc3xafnteresseerden zijn en ook een aantal wandelaars die deze tocht al gelopen hebben, of ooit nog eens willen gaan lopen. Ook bij mezelf begint het steeds meer te kriebelen om deze lange voettocht naar Santiago de Compostela te gaan lopen.
Het vertrek van Dicky is begin maart.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Santiago de Compostela is het doel…

  1. marleen zegt:

    dit wil ik ooit ook nog eens doen.

  2. NANNE zegt:

    @ MARLEEN uit Belgixc3xab, blijf vooral mijn site volgen. Bij het eerstvolgende bericht van en over Dicky bouw ik ook een Link in mijn bericht, naar de volgsite van deze wandelaar naar Fisterra. NANNE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s