Trouwen op Ameland is razend populair

Ameland_w10_april_031

Een bont gezelschap. Af en toe kom je een groepje mensen tegen, feestelijk gekleed. Nu kun je wel zeggen dat iedereen in opperbeste stemming is, als je op Ameland bent. Maar dit soort gezelschappen zijn nog net even iets vrolijker. Er valt steeds vaker iets te vieren op het eiland. Er ontstaan de nodige vakantieliefdes. Wanneer er dan uiteindelijk getrouwd gaat worden, neemt men vaak het besluit om terug te keren en de plechtigheden rond de huwelijkspartij op Ameland te houden. Het eiland heeft daar de nodige aantrekkelijke locaties voor. Het kan maar zo dat je op het Oerd een bruidspaartje tegenkomt. Ook de vuurtoren in Hollum is erg populair. Zaterdagmiddag kwam ik dit kleurige gezelschap tegen in het centrum van Nes. Trouwen op Ameland is razend populair.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Trouwen op Ameland is razend populair

 1. Froukje zegt:

  Sa ha ik foarich jier in geweldich feest op Skylge meimakke tidens it Oerol. It stel hie elkoar op in foarich jier troffen, ek op it Oerol barren, en no trouden se op it Waad as in geweldich stikje teater en de jxc3xbbns wie der in spontaan moai feest yn in tinte op it hiem fan in buorkerij. Wat ha ik hjir skitterende oantinken oan. Froukje

 2. rinus zegt:

  Hoi Nanne
  Altijd gezellig om ziets mee te maken op dat prachtige eiland
  Groetjes Rinus

 3. Agnes zegt:

  Ik weet van dit gezelschap dat ze het prima naar de zin hebben gehad. Het was een bruidspaar uit Utrecht. Die roze veertjes kom ik nu nog overal tegen bij van Heeckeren! Maar de mensen hebben zich prima vermaakt en alles was goed verzorgd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s