Last minute: Gite te huur in Frankrijk!

Oud-collega en weblogger Sytze Dam uit Frankrijk, vroeg mij onderstaande oproep te plaatsen. Bekijk het als een mooie last minute vakantie naar Frankrijk. Voor hen die nog geen keuze hebben gemaakt, nog niet hebben geboekt een pracht kans om deze zomer heerlijk te genieten in Frankrijk.
 
Belangstellenden kunnen reageren via de site van Sytze:
 
Gite 
 
Sytze schrijft mij het volgende. Laurence, de vrouw, die voor ons het strijken doet heeft een mooie gemeubileerde gite in een gehucht vlakbij ons dorp. Zij vertelde dat zij normaliter deze gite gedurende de zomer voor drie maanden altijd aan dezelfde mevrouw verhuurt. Helaas heeft deze een ongeluk gehad waardoor ze niet kan komen, de gite de hele zomer leegstaat en zij dus een dikke strop heeft. Michael en ik hebben haar aangeboden in elk geval wat publiciteit te geven via mijn blog. Al weet ik inmiddels dat maar slechts de halve wereld mijn blog leest, maar wie weet kent xc3xa9xc3xa9n van jullie lezers een collega, vriend of familielid die nog een vakantie-idee zoekt. De Corrxc3xa8ze, zeker het deel waar wij wonen, is xc3xa9xc3xa9n van mooiste gebieden van Frankrijk. Het is fantastisch gesitueerd tussen de Cantal, de Lot en de Dordogne, drie andere departementen die ook heel bijzonder zijn, met een totaal andere sfeer, zodat je hier ook een heel afwisselende vakantie kunt hebben. Bovendien kun je vlakbij heel lekker en niet duur eten: BIJ ONSSSS!!!

De huur van de gite is verlaagd van 600 naar 500 euro per week. En gelet op de prijzen die men vraagt voor gites is dat een koopje.

Belangstellenden kunnen reageren via de site van Sytze:
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Last minute: Gite te huur in Frankrijk!

  1. Sytze zegt:

    Namens Laurence, hartelijk dank, Nanne!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s