Tour de France

Tour

Linda, Maarten en de kleine Maano uit Leeuwarden brengen momenteel hun vakantie door in Frankrijk. Tot hun grote verbazing zaten ze veel dichter langs de route van de Tour de France, dan ze gedacht hadden. Op de camping werd duidelijk aangegeven om via een korte route bij de Tour te komen. Tien minuutjes rijden via een klein landweggetje richting naar een klein dorpje, daar de auto parkeren en toen was het nog een kwestie van een paar honderd meter lopen en voilxc3xa0: Het grote Spektakel. In een zucht en een scheet waren de renners gepasseerd, richting de finish in Bourg-lxc3xa8s-Valence.

Trio


Stuur een leuke vakantiefoto en een kort bericht naar:

nannenicolai1@hotmail.com

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Tour de France

  1. Wielrennen vind ik helemaal niks. Maar om onverwachts de Tour bij te wonen, dat is natuurlijk erg leuk. Al vind ik de onderste foto veel leuker 😉

  2. Antje zegt:

    Ik heb helemaal niets met de Tour, maar schoonzoon is er helemaal gek van….., dus nu kijk ik zo nu en dan maar eens eventjes.

  3. Dancinglady zegt:

    Leuk zeg! Het is ook mooi om te zien. Ze kwamen bij ons door het dorp, dus wij hebben ook gekeken. We stonden er ook zo bij met een kleine in de buggy. Geinig he.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s