PC Franeker kan leuk worden…!

P1120059

Als een speer, zo vlogen bovenstaande aalscholvers boven het wateroppervlak van de Noordzee. In formatie vliegen. Altijd weer een prachtig gezicht. Momenteel is het nog droog op Kiekduun. Aarzelend komt het zonnetje af en toe een kijkje nemen. Buienradar heeft voor ons vandaag iets anders in petto. Regen! Daar ziet het naar uit. Vervelend voor ons, maar ook vervelend voor de kaatsers in Franeker, op de grote PC. Wij gaan dit vandaag zeer zeker volgen via de radio, maar ook via de televisie, Omrop Fryslxc3xa2n. Het partuur Gert-Anne van der Bos, Teake Triemstra en Danixc3xabl Iseger, lijkt de grote favoriet. Het moet allemaal nog gespeeld worden…, en ik zie nog grote kansen voor dorpsgenoot Johan van der Meulen, samen met Jacob Wassenaar en Marten Feenstra. Vanavond zullen we het weten, het blijft altijd verrassend. Misschien blijft er voor ons nog tijd over, om vandaag naar Hollum te gaan. Blauwe luchten zoals op onderstaande foto…, zal het vandaag waarschijnlijk niet geven. Waarschijnlijk niet…!

Op dit moment krijg ik een SMS'je van zoon Alwin…, hij is op weg naar Franeker. Doet me denken aan een aantal jaren terug. Toen zijn we met z'n tweexc3xabn naar de PC geweest! Samen hebben we toen genoten van deze mooie kaatsdag.

P1120103

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op PC Franeker kan leuk worden…!

 1. antsje zegt:

  Wij gaan juichen voor isenger , dat is onze dorpsgenoot. De vlag is al gekocht.
  Geniet van jullie vakantie ondanks het slechte weer van vandaag

 2. Volgens Omrop Fryslxc3xa2n en de Buienradar komt de regen inderdaad met bakken naar beneden in Franeker. Hartstikke jammer!

  Ik heb even op je weblog zitten bladeren, je hebt de laatst weken weer heel wat fraaie platen geschoten. Lijkt me absoluut de moeite waard, zo’n buitenverblijf op Ameland.

 3. Antje zegt:

  Bij bakken komt het hemelwater hier naar beneden, op de radio hoorde ik net een klein stukje PC, dat heeft beslist niet mijn bekoring, snap er niets van en dus luister ik er ook niet naar, het skxc3xbbtsjesilen is in eerste instantie een uur uitgesteld, maar ik moet nog zien of het vandaag nog wel wat wordt hoor….
  Wij zitten lekker binnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s