Kennedymars Fryslxc3xa2n … vierde editie

Nog 1 minuut 

Kmlogofryslan De vierde Kennedymars Fryslxc3xa2n komt steeds dichterbij! Nu nog acht dagen en dan valt het startschot! Veel deelnemers hebben zich inmiddels al aangemeld. Inmiddels een aantal van 374 deelnemers voor de 80 kilometer en 132 deelnemers voor de Nachtmars van 40 kilometer. Achter de schermen worden de laatste puntjes op de i gezet. Bestellingen gaan de deur uit, techniek wordt klaargemaakt, vermaak wordt geregeld enzovoort! Aarzel je nog steeds om deze schitterende tocht te lopen?

Jippie 

Ben je nog niet ingeschreven als deelnemer? Doe dat dan nu! (De inschrijving sluit op 22 augustus.) Hierna kan er niet meer ingeschreven worden. Echter de organisatie heeft voor de mensen die zich op de dag zelf toch nog bedenken de mogelijkheid om mee te lopen. ***Vanaf 18.00 uur op vrijdagavond 27 augustus, is er de mogelijkheid om je alsnog in te laten schrijven. Het inschrijfgeld is dan wel iets hoger. Voor de organisatie verdient het echter wel de voorkeur vooraf in te schrijven, zeker met het oog op het regelen van faciliteiten en verzorging.

**Let op! Voor de Nachtmars van 40 km is het niet mogelijk zich 's avonds nog in te schrijven, hier is echt alleen maar voorinschrijving mogelijk! 

Zoenen 

 
Vorige maand heb ik me opgegeven en loop de Kennedymars van 80 kilometer. Ik ben er helemaal klaar voor en heb er ontzettend veel zin in! Wie van jullie loopt de Kennedymars Fryslxc3xa2n? Van enkelen weet ik het en ook heb ik een aantal bekende namen zien staan. (foto's zijn in 2009 gemaakt!).
 
Knie
 
Ben je nog niet ingeschreven als deelnemer?
Doe dat dan nu!
Kijk op de site van Kennedy Fryslxc3xa2n
 
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Kennedymars Fryslxc3xa2n … vierde editie

 1. Anna zegt:

  Grattis pxc3xa5 fxc3xb6delsedagen! Ha en trevlig dag, groetnis Anna

 2. Er is er 1 jarig! Hiep hiep hoera!! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik wens je een fijne dag toe. Groetjes Gerda

 3. Marjolein zegt:

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, Nanne! We kunnen het wel samen vieren 🙂
  Een hele fijne dag en een heel goed en gezond levensjaar gewenst!

  Hartelijke groet,
  Johan & Marjolein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s