Kennedymars Fryslxc3xa2n ditjes en datjes

Ikke 

KMMARSlogo Gisteren regen, vannacht regen, regen, vanmorgen regen, regen, regen! Maar wat gisteren en vandaag gevallen is, kan tijdens de Kennedymars niet meer vallen! Volgens mij, komt echter alles vanmiddag en vanavond wel goed. Ik blijf positief denken, alhoewel men het opnieuw heeft over onweersbuien. Vorig jaar hadden we xc2xb4s nachts ook veel gedonder en gebliksem en daarbij de nodige plensbuien…, ach het had ook wel iets! Ik denk dat het thuisfront het dan op zoxc2xb4n moment zwaarder heeft, dan de wandelaars. Voor de organisatie, de vele vrijwilligers en natuurlijk ook voor alle deelnemers hoop ik dat het zonnetje tevoorschijn komt. Vanmorgen heb ik nog wat verse broodjes gekocht, want er moet goed gegeten worden, ook xc2xb4s nachts! Verder ligt alles klaar om in de rugzak gestopt te kunnen worden. Vanmiddag nog even een paar uurtjes rusten en dan volgt de echte voorbereiding op vanavond. 
 
Van horen zeggen heb ik gehoord dat Griet Wiersma het bekende Kennedymarslied zelf ten gehore zal brengen, kort voor de start. Verder hebben we vanavond een jarige in ons midden, Paulien uit Kollumerpomp. Daar gaan we zeer zeker kort bij stilstaan. Ik besef dat op dit moment de deelnemers van verre, misschien al in de auto zitten en richting het hoge noorden rijden. Bovenstaande foto staat helemaal los van de Kennedymars en toch ook weer niet. De foto laat mij zien tijdens xc3xa9xc3xa9n van de voorbereidende trainingstochtjes voor de Kennedymars, op Ameland. Nogmaals ik hoop dat heel veel dorpsgenoten vanavond richting de start gaan om de vele honderden wandelaars uitbundig aan te moedigen. Ook een oproep aan de Dokkumers, kom naar de route van de Kennedymars in jullie stad, er lopen veel stadsgenoten mee!

 

Kmars aug- 002 ***

Vanmorgen was ik te beluisteren in het programma Omnium, van Omrop Fryslxc3xa2n. Samen met Renxc3xa9 Koster hebben we al lopende een interview opgenomen. Voor degene die denkt dit gemist te hebben, er is altijd nog: Uitzending Gemist. Zeker de moeite waard om te luisteren.

 

*** Voorzitter Sytze Wijbenga, van de Kennedymars Fryslxc3xa2n, nog een dringende oproep aan deelnemers/inwoners uit de omgeving, om zo weinig mogelijk met de auto te komen. Het land waarop parkeert moet worden is erg drassig.
 
De start van de 80 kilometer is om klokslag 22.00 uur.
*** De lopers van de 40 kilometer starten anderhalf uur later. 
 
(Natuurlijk heb ik de camera weer bij me en zal de nodige foto's maken en plaatsen op mijn site. Door twee kranten en digitale sites, ben ik benaderd voor het sturen van beeldmateriaal.)

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s