Kennedymars Fryslxc3xa2n: Fantastisch!

Kmars 28 aug- 049

KMMARSlogo Schitterend was de vierde editie van de Kennedymars Fryslxc3xa2n. Grote PLUIM voor de organisatie en de vele vrijwilligers, die met elkaar ons een fantastische tocht van 80 kilometer voorschotelden. Een tocht door een prachtige omgeving van de Fryske Wxc3xa2lden. De start was formidabel. Heel veel publiek in en rond de tent en langs de route. Zowaar midden in de nacht, zaten mensen in hun voortuintje, of langs de route, ons aan te moedigen. Natuurlijk loop je het grootste deel 's nachts. Echter het was bijna volle maan. Daardoor waren de silhouetten van de omgeving duidelijk te ontwaren. Delen van de route waren voorzien van vuurkorven, lichtpuntjes, Chinese lampions, etc. Jammer is dan het feit, dat vandalen toch denken dat ze dit moois moeten vernielen…! We hebben geen spat regen gehad, tijdens deze Kennedymars en wat waren de vooruitzichten slecht. Nadat ik gefinisht was en van een pilsje genoot, viel er een korte, maar pittige bui. Gelukkig van korte duur en binnen de kortste keren scheen opnieuw het zonnetje. Wat hebben we, vroeg in de morgen, genoten van een fantastische zonsopgang. Schilderachtig mooi, met wolkenpartijen, die goudomrand waren. Wat hebben we genoten van een mooie ontwakende natuur. Schapen die ons nog erg slaperig aankeken. Vogeltjes die voorzichtig een eerste geluidje lieten horen. Met we, bedoel ik mijn loopmaatje Kea Lootsma uit Britsum en mijzelf. Wij zijn samen gestart en tot en met De Triemen hebben we leuk en gezellig samen gelopen. Dit was ongeveer het punt dat ik iets moest inhouden en Kea wegens kleine klachtjes, juist iets moest versnellen. Zij kwam een kwartier eerder over de finish dan ik. Mijn tijd van finishen was: 11.50 uur. 

 
Gisteravond rond 19.00 uur ging bij mij het licht uit…! Nu gaat het weer uitstekend en zou ik vandaag wel weer 40 kilometer kunnen xc3xa9n willen lopen. Ben weer fit.
 
Vandaag plaats ik nog een Link met een aantal foto's.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Kennedymars Fryslxc3xa2n: Fantastisch!

 1. Wilma zegt:

  Hallo Nanne!
  Super – eine enorme tolle und prxc3xa4chtige Leistung von Dir!
  Nein – heute bitte nicht 40 km wandern … oder?
  GLG
  Wilma

 2. Agnes zegt:

  Geen spat regen? Niet te geloven… We hebben hier een aantal dikke buien gehad mxc3xa9t onweer. Bij JvO vlogen de stoppen eruit bij de 2de klap. Was best heftig. Her en der met een hagelsteen. Moest wel aan je denken en duimen dat het jullie als wandelaars zijnde, niet zou treffen. En dat heeft dus geholpen blijkbaar!

  Groetjes van ons

 3. Renxc3xa9 zegt:

  Lokwinske jonge, mar ik hie ein ek net oars ferwachte…!

 4. Gefeliciteerd met je prestatie! Ik ben trots op je! Ik zal de foto’s straks gaan bekijken. Wat fijn dat jullie mooi weer hebben gehad. Groetjes Gerda

 5. Kea zegt:

  He topper!!
  WE hebben super gelopen!!
  Na een klein rondje op de fiets kwam Klaas vaak ook langs…Heerlijk geslapen en alleen in de heup een plaatselijk `pijntje`.
  Verder lekker aan het nagenieten.
  Kijk zo nu en dan verwonderd naar buiten dat het nu weer de hele dag regend.Wat een geluk gister.
  Lieve groet Kea

 6. Dancinglady zegt:

  Dat klinkt goed! En het blijft toch een hele prestatie!

  Groetjes Jolanda

 7. Jannie zegt:

  Hoi Nanne

  Gefeliciteerd met deze Kennedymars!
  Weer een hele mooie en inderdaad jammer dat er vandalen zijn die menen de versieringen onderweg te moeten stuk maken!

  Groetjes en oant sjen!

  Appie en Jannie

 8. Froukje zegt:

  Hoi Nanne,
  Wat in geweldige prestaasje om sa’n lange tocht te dwaan! En wat in gelok hienen jim mei it waar!! Hast ek noch foto’s fan de sinneopkomst makke?? Groetnis fan Froukje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s