Nordhorn en de nodige wateroverlast

Wateroverlast. Pas vandaag besef ik, wat voor een dikke mazzel we gisteren hebben gehad, tijdens onze Kennedymars. Het is bijna niet te geloven, dat we onder schitterende omstandigheden, 80 kilometer hebben kunnen lopen. Dit tegen alle weersverwachtingen in. Vannacht kletterde de regen opnieuw tegen de ramen en heel even dacht ik: dit hadden we gisternacht niet moeten hebben en al snel was ik weer in dromenland, daar waar de zon schijnt. Ook vandaag is er de nodige regen gevallen en het voelt gelijk een flink stuk kouder aan. De gevallen regen zorgt voor de nodige wateroverlast. Vooral onze Oosterburen hebben het er maar druk mee. Van Wilma Tien uit het Duitse Nordhorn kreeg een mailtje met een drietal actuele filmpjes over het stijgende water in haar stad: Nordhorn. De vooruitzichten zijn voor de komende tijd niet al te gunstig. Er is nog het nodige hemelwater onderweg, ook richting Nordhorn.
 
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Nordhorn en de nodige wateroverlast

  1. Herfst in augustus… Maar gelukkig weet het water hier zijn weg nog te vinden. Verschrikkelijk zeg, die filmpjes. Wij hebben het ook heel erg goed getroffen met het feest van de voetbalclub.

  2. Anna zegt:

    Hejsan, blxc3xa5bxc3xa4r zijn bosbessen en idd heerlijk. Volgens wikipedia zou 17% van het landoppervlak in SE uit deze struiken bestaan en idd je hoeft er niet om te zoeken;-) Groetnis, Anna

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s