Kennedymars Fryslxc3xa2n 2010 (Terugblik)

Kmars 28 aug-49

KMMARSlogo En dan word je wakker en is het alweer voorbij! Dit valt te lezen op de site van de Kennedymars Fryslxc3xa2n. En dan word je nog een keer wakker en zit je alweer op je werkplek, het is immers maandagmorgen. Zo snel gaat het allemaal. De xc3xa9xc3xa9n is misschien vandaag nog wat stijfjes en de ander zit alweer te denken aan de volgende wandeltocht. Zelf ben ik weer akelig fit en denk inderdaad alweer een paar weken vooruit. De eerstvolgende tocht is de Dam tot Dam Wandeltocht op zaterdag 18 september, in Amsterdam. De afstand is dan slechts 40 kilometer. Maar eerst was het vandaag nog nagenieten van de mooie tocht, van het afgelopen weekend. Praten met collega's over de bevindingen van deze goed georganiseerde wandeltocht door de Friese Wxc3xa2lden. Exc3xa9n van mijn collega's denkt er sterk over na, om zich volgend jaar ook aan te melden. Het is een echte marathonloper, maar wil ooit nog eens een Kennedymars gelopen hebben. De tijd om te trainen heeft ie ruimschoots. Volgend jaar word beslist een speciaal jaar, het eerste lustrum zal dan gevierd worden. Noteer daarom alvast de 25 en 27 augustus 2011 in je agenda!

 
Naamloos 

Enne Renxc3xa9 Koster bedankt voor het interview in het programma Omnium van Omrop Fryslxc3xa2n. Je ziet het Renxc3xa9…, goeie support tijdens het finishen!!

Met verbazing heb ik gisteravond de eerste finishfoto's, gemaakt door fotograaf Arthur van Diest bewonderd. Voor de vierde keer was Arthur nauw betrokken bij de Friese Kennedymars en opnieuw weet hij de juiste foto's te maken. Zeker de moeite waard, om hier de tijd voor te nemen en te genieten van de blijheid, de emoties, de gekkigheid en al de andere bijzondere uitingen van vreugde, tijdens het finishen van de lopers! Deze man is bijna niet meer weg te denken, bij de Friese Kennedymars en zal zeer zeker ook volgend jaar voor de mooiste foto's zorgen.

 
Kmars 28 aug-51
 
Daarnaast is het hartverwarmend om de vele, vele positieve reacties in het Gastenboek van de Kennedymars te lezen! Exc3xa9n en al complimenten voor de organisatie. En volkomen terecht! Uit de vele reacties ben ik zo vrij om de mooie reactie van Jo van den Akker uit Brabant te plaatsen.
Prachtige woorden van deze sympathieke Brabander!

Jo van de Akker schrijft het volgende:

Heesch…….

"Lampionnetjes".

Voor de eerste keer in "Fryslan" in de "Kennedy-mars. gekuierd met….Pietsje…leuk meisje. Veel geluk gehad met het weer, een paar…{SPATJES}….regen. Een warme zwoelen nacht met vele flonkerende sterren aan de hemel. Verlicht door een bijna volle.."MAAN"…een PRACHTIGE.!! route. Onderweg werden we door vele, dansende, stralende Lampionnetjes belicht. Afgebakend door talrijke vuurkorven, die continue werden gevuld. Dus vanuit de Hemel moet dat grandioos mooi zijn geweest!!

Mijn oprechte complimenten, vanuit Brabant!

    Groetjes..tot OOgjes, "Ikke,….Jo.   

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Kennedymars Fryslxc3xa2n 2010 (Terugblik)

 1. Rinus zegt:

  Hoi Nanne
  Zo te lezen heb jij een fijne wandeltocht gehad
  Ik wens over 2weken heel veel suc6 met de wandeltocht van dam tot dam
  Groetjes Rinus

 2. De fotograaf heeft er inderdaad een prachtig overzichtelijk verslag van gemaakt. Knap om die emotie zo mooi vast te kunnen leggen.

 3. Wondelgijn zegt:

  Geweldig gedaan weer!! Dit jaar zit er geen Haaksbergse Kennedymars in voor manlief… En ik laat het maar even uit mijn hoofd, gezien mijn gezondheid… 😦

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s