Nieuwe computers.

Dolle sinsdag sept - 001 

Ik weet niet hoe lang jullie bezig zijn met het opstarten van de computer op jullie werkplek. Bij mij liep het in elk geval, de laatste maanden, de spuigaten uit! Zo ontzettend traag. Het hele spul was niet meer vooruit te branden. Het is bijna onvoorstelbaar, maar ik was xe2x80x99s morgens ruim twintig minuten bezig, voordat ik alles had opgestart en met mijn werk kon beginnen. Vaak was het dan ook nog eens zo, dat ik van ellende tussen de middag, mijn computer opnieuw opstartte. Ik heb berekend dat het me meer dan een dag per maand kostte, om alleen maar de computer op te starten. Dan hebben we het nog niet eens over het uitloggen. Als je dan met veel verschillende programmaxe2x80x99s moet werken, is dat behoorlijk vervelend en irritant. Het vastlopen van de computer kwam dan ook herhaaldelijk voor. Vanmiddag hebben collega Alie en ik een nieuwe computer gekregen. Het werkt fantastisch en supersnel. Nu wordt het tijd om thuis nog eens iets nieuws uit te zoeken, daar zou ik best eens iets meer snelheid kunnen gebruiken.

Vraag: Hoe zit dat met jullie?

Dolle sinsdag sept - 002 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Nieuwe computers.

 1. Dancinglady zegt:

  Verschrikkelijk als een computer zo traag is. Ik kan daar niet tegen, dan word ik helemaal gek!
  Op mijn werk is het systeem ook zo langzaam (om boeken op te zoeken enzo, geen internet) Ik schaam me dan tegenover de klanten, maar er is (nog) niks aan te doen.
  Thuis gaat het redelijk snel, en dat is voor mij maar goed ook 😉

 2. NaTaS zegt:

  Dat is bij ook het geval maar het ergst is op maandag. Tis toch wat als ook je pc opstart problemen heeft op maandag.

 3. leo zegt:

  Myn collega’s ha allegear al in nije laptop, mar ik begjin moarns wat earder en gjin juns wat letter nei hus…..

 4. Bennie v.d.Heide zegt:

  Bij ons op het werk hebben we supersnelle computers en dito internet. Thuis werkt ook alles redelijk snel, maar in vergelijking met de snelheid op het werk lijkt het traag.
  Ook ik heb het meegemaakt dat het opstarten van de computer op het werk(te)lang duurde en dat is frustrerend.
  We leven in een snelle wereld tegenwoordig en zijn genoodzaakt daar toch aan mee te doen.

  Bennie

 5. Ik heb een laptop gekoppeld aan mijn beeldscherm. Ideaal, als ik naar Texel ga, koppel ik ‘m los en neem ‘m mee.
  Ik heb een perfecte verbinding, geen klachten. Lekker snel internet, maar ook het bekijken van foto’s gaat vlot.

 6. antsje zegt:

  Op het werk is hij erg traag
  De p.c gaat redelijk snel
  Mar de laptop is ook weer erg traag
  Ach ik weet niet beter

 7. Antje zegt:

  Thuis gaat die van mij langzamer dan die van mijn wederhelft, maar och, het is maar voor huis-tuin en keukengebruik, dus zit ik er niet zo mee, ik zet hem aan, ruim intussen de was even op, of iets anders en dan is het wel klaar…..

 8. Hielke Schaap zegt:

  Dat is natuurlijk vervelend, als je kijkt en kijkt … en er gebeurd minuten lang niets. Oh, dan kon ik mij zo opwinden, wanneer je 20-30 minuten op je scherm zat te tuuren en niks gebeurde er. Zeer frustrerend.Dat ken ik ook van mijn werk op de bank in Hamburg en vooral op maandag was het een puinhoop omdat in het weekend diverse Updates werden doorgevoerd.En het gevolg was, dat je een uur vroeger naar je werk ging om de computer op te starten. Och wat was het vroeger fijn met die papieren administratie…en toch!! ik zou niet graag terug willen!!!! Maar thuis is de “digitale Autobahn” zoals men dat hier in en om Hamburg noemt zeer snel.

 9. flyingwind zegt:

  I love this working ambience and all can be heard is just breath in & out and heart-beating! Great working place! Your son is in Barbados?!

 10. Wondelgijn zegt:

  Omdat ik bij Justitie werk moet ik mezelf ook nog door verschillende inloggegevens heen worstelen… Ik ben dus ook lang bezig! Veiligheid voor alles, zullen ze gedacht hebben… Handig? nee, allang niet meer! Ik zie wel dat jullie gewoon je eigen bureaublad mogen/kunnen hebben! Wat een luxe!! Dat mag bij ons dus weer niet. (vanwege virussen, of zoiets….)

 11. Froukje zegt:

  Ja, soms is dat hier lestich as it allegear sa traach giet. Dan tink ik noch wol gauris oan de map, dy’t sa xc3xbat de kast helle wurde kin en hast rap foar dy wxc3xaar ’t om socht wurdt!! Soms mis ik dat noch wol. Mar 20 menxc3xbaten wachtsje, sa lang hoege we net gelokkich! Mar oare dingen binne wer folle makliker: sa as skriuwwurk, dat giet wol wer folle flugger. As der in skriuwfout yn sit, kinst dat hiel netsjes wer ferbetterje.
  Froukje

 12. Froukje zegt:

  Hast de hynders mei de reddingsboat op it Amelxc3xa2n op dyn skerm??
  Froukje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s