Oogstrelend MOOI

Ameland eind sept - 020 

Elke keer is het een grote verrassing als je een strandovergang oversteekt. Wat tref ik daar dan op dat moment aan. Is het hoog of laagwater. Zijn er aan de horizon grote zeeschepen te ontwaren. Is het stil op het strand, of misschien extra druk. Wat mij met name ook erg interesseert zijn de wolken. Boven het zeewater kunnen die qua vorm en grilligheid nogal afwijken, met de wolken boven het vaste land. Ook de verscheidenheid in kleuren fascineren me. Vrijdagmiddag waaide het nogal hard en dat leverde de nodige waterdamp, boven het wateroppervlak op. Vervelend voor brildragende mensen. Het wordt dan zo wazig! Op het moment dat ik naar de suppletie stond te kijken brak de zon door het wolkendek. Alles bij elkaar gaf dat een buitengewoon schouwspel. De zonnestralen, de waterdamp en een zilverkleurige Noordzee. Zo ontzettend mooi om naar te kijken. Meestal duurt zoxe2x80x99n moment maar heel kort, helaas.

Ameland eind sept - 018 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Oogstrelend MOOI

  1. Froukje zegt:

    Ja, dat is geweldich. Ik kin wol tiden nei de see en wolken sitte te sjen. It leafst ek noch allinnich, want de measten dy’t dan by my binne, ha it faaks folle earder besjoen dan my. Ik reitsje der net op xc3xbatsjoen. It is hieltyd wer oars!! Froukje

  2. flyingwind zegt:

    This is really a ‘modern’ beach, not too many trees and grasses and seashells! Sometimes ‘modern’ is not always good but really comfortable!!^_^ Enjoyable!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s