Prins Willem Alexander kwam langs…

Donderdag 23 sept - 006 

Excursies. Ook in het bedrijf waar ik werk, vinden de nodige excursies plaats. In het bijzonder scholen maken dankbaar van de gelegenheid gebruik om eens een kijkje te komen nemen in de xe2x80x98krantenwereldxe2x80x99. Ook mensen uit het bedrijfsleven, uit de middenstand, uit de politiek, uit dorpsverenigingen of vrouwenverenigingen komen regelmatig langs om zich te laten informeren over het maken en drukken van hun krant. Ooit, lang geleden, kwam kroonprins Willem Alexander nog langs. (Helaas zonder Maximaxe2x80xa6!) Ik sta nog met hem op de foto. Echter dat was nog in het papierentijdperk. Nu wordt alles digitaal verwerkt en komt er geen papier meer aan te pas om een krant te maken. Vooral de redactie van de Leeuwarder Courant is erg in trek en niet te vergeten de spiksplinter nieuwe drukpers maakt heel veel indruk. Het leuke is dat je duidelijk kunt merken welk soort scholieren je binnen de poort hebt. De ene groep heeft heel veel interresse in het ontstaan van een krant, een andere groep loopt het liefst zo snel mogelijk naar de pers.  

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Prins Willem Alexander kwam langs…

 1. flyingwind zegt:

  I cann’t read this words but it doesn’t matter as happiness goes with you and excites me as well! Great time!

 2. Richtsje zegt:

  Ja, voor een excursie is het nou eenmaal een geweldig bedrijf – zo veel weet ik er wel van immers!

 3. GON zegt:

  Er komt heel wat bij kijken voor de krant bij de abonnee in de bus ligt. hij gaat nog over heel veel schijven. De meeste mensen hebben daar geen benul van. Wij bezorgen Het Parool en de NRC bij de agentschappen en abonnees buiten de dorpen.

 4. Tamara zegt:

  Hehehe… altijd leuk om die mensen eens ‘in real life” te zien. Spijtig inderdaad dat Maxima er niet bij was… die straalt toch altijd zoveel classe uit ! Ik wens je een hele fijne dag 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s