Gerookte Forellen …

Forel okt - 003 

Gistermiddag ging de voordeurbel! Danny, een buurtgenoot. "Alstublieft, drie gerookte forellen!" Daar moest en wilde ik meer van weten. Wel is het zo dat ik een echte viseter ben, maar om nu zomaar drie forellen aan te nemen, ging me net iets te ver. "Alwin heeft ze gevangen hoor en ik heb ze zelf gerookt" aldus Danny. Natuurlijk wist ik dat Alwin een tijdje terug forellen had gevangen. Met een aantal kameraden gaat men naar een forellenkwekerij en tegen betaling kan en mag men een aantal forellen vangen. Danny had ze dus gerookt en daarna keurig geseald. Twee zijn de diepvrieskast ingegaan en de derde kreeg een plaatsje in de koelkast. Trouwens de derde forel is al niet meer…! Vanmiddag heb ik er lekker van gesmuld. Heerlijk. Nu zijn er nog twee…!

Forel okt - 004 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Gerookte Forellen …

 1. Forgive me not commenting on your own language. You present both original and fascinating pictures in your blog, in a combination av everyday life and an eye for the special and original. These pictures make no exception. Well seen, and well done.

 2. Jannie zegt:

  Gerookte forel, heerlijk!
  Een tijdje geleden heeft een buurman van ons ook zelf forel gerookt en daar hebben wij ook eentje van gekregen, heel erg lief.
  Wij hebben hem direct opgegeten, want laten liggen dat konden we niet, jammie!!

 3. flyingwind zegt:

  Wowowowooooooooo, so elegant eh…. how can I describe it, almost like something decorative instead of something edible! Well done!

 4. I like the colors, the lighting and the way you capture them

 5. Antje zegt:

  Hmmmm, lekker!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s