Vechten om een grote zeester

P1140571

Voor het lezen van de Leeuwarder Courant, heb ik vandaag nog geen tijd gehad. Zelfs op Ameland kan je af en toe, te weinig tijd hebben. Vanmorgen heb ik de waterleiding naar het hokje winterklaar gemaakt, dat wil zeggen: de leiding watervrij gemaakt. Ook de wasmachine is watervrij gemaakt. Voor de rest blijven we gebruik maken van het chalet en hebben ook gewoon water, omdat die leiding voorzien is van thermolint, dus vorstbestendig. Vanmiddag een flinke wandeling gemaakt, langs de Wadkust en via Nes naar het Noordzee-strand gelopen. Het was vandaag prachtig weer en ook nu is het genieten van een kleurrijk wolkendek. Men was op het strand tussen Nes en Buren druk met de suppletie bezig. De nodige fotoxe2x80x99s volgen binnenkort. De fotoxe2x80x99s van de meeuwen zijn bij de suppletie gemaakt. Een grote zeester werd de prooi van een meeuw.
P1140562
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Vechten om een grote zeester

  1. This was quite a shot, in the exactly right moment. And very well composed as well. It is not easy to get the seagull stand out like this, but you managed.

  2. Antje zegt:

    Mooi hoor die foto’s en wat de LC betreft, die las ik vanmorgen al behoorlijk vroeg omdat ik op tijd in H’veen moest zijn om op te passen…..

  3. flyingwind zegt:

    They can eat sea star?!!! Surprisingly shot!! I collect sea shells and have some sea stars but not know sea stars are one of the food chains like this!

  4. Superbes photos!Bravo!
    Amitixc3xa9s de France:CLAIRE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s