Vet natte broek … bij strandovergang Hollum

Kunst ame nov - 052

Kunst ame nov - 054

Kunst ame nov - 057

Een vet natte broek! Wat een fantastische ervaring, deze stormachtige vrijdag op Ameland. Vanmorgen, voordat we richting Hollum reden, moest ik een kijkje nemen op de pier van Nes. Het stormde en het water kwam hoger en hoger. Een prachtig gezicht. Het water sloeg over de weg naar de veerdam. Maar ik moest vanmorgen en een deel van de middag suppoosten in het Maritiem Museum te Hollum. Leuk om te doen en vooral een gesprekje aanknopen met de bezoekers kan erg leuk zijn. Een grote verrassing voor me, was het bezoek van Belgische Marleen en dochter Noortje. Na het suppoosten zijn we naar de strandovergang van Hollum gereden.

Kunst ame nov - 070
Je werd letterlijk gezandstraald. Au, au, au! Al teruglopend ben ik naar het strand gelopen, met de rug in de wind! Het water stond tot aan de duinen en er werd opnieuw veel zand weggespoeld! Wat een natuurgeweld! Machtig mooi, om dit met eigen ogen te beleven. Op het moment dat ik met kunstgrepen foto's stond te maken, werd ik overspoeld door een geweldige golf! Ja, ik had maar niet zo dicht bij het water moeten staan. Het overkwam me niet xc3xa9xc3xa9n keer, het overkwam me tweemaal! Leuk voor de lachers. Ik was achter, van boven tot beneden kletsnat!! Tot aan het vel toe! Het zand deed de rest, ik werd een soort verschrikkelijke zandman. Toch hebben we de route langs al de kunstadressen vervolgd. De dag hebben we afgesloten bij Nobel in Ballum en daar drink je natuurlijk een nobeltje! De bovenstaande foto's zijn vanmorgen, rond 10.00 uur gemaakt bij de pier van Nes en het kwam nog hoger en hoger…! Onderstaande foto's laten duidelijk een beeld zien hoe vanmiddag de zee te keer ging bij de strandovergang van Hollum.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Vet natte broek … bij strandovergang Hollum

  1. Agnes zegt:

    Het ging echt te keer hxc3xa8. Wij waren rond 11.00 uur op de pier en toen zag het er wel even wat anders uit! (zie de foto’s in de slide op mijn weblog)
    We zijn rond 14.00 uur weer geweest. Toen was het hoog water. En tja… ik heb ook een nat pak gekregen. Moest zonodig ook bij het water staan….

  2. flyingwind zegt:

    Terrible beach but surely beautifully powerful! I noticed the lay with the back to me and she must be watered too much! Exciting, especially the first two as I didn’t experienced unbound road almost coverd by the sea!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s