Van Geeft xe2x80x98M gaat als duo verder.

Op Hyves las ik vanmiddag het volgende nieuwsbericht, geschreven door Sander en Marijn van de succesvolle Amelandse band Van Geeft xe2x80x98M. Op de foto, deze zomer gemaakt tijdens het Roggefeest in Nes, links Davide Durjava, midden Sander Metz en rechts Marijn Oud.

Vangeef 

Het bericht luidt als volgt: Na bijna een jaar van investeren in een nieuwe formatie Van Geeft xe2x80x98M is er toch weer een onverwachte ontwikkeling. Davide Durjava heeft besloten om zich volledig te focussen op zijn solo project xe2x80x9cRushlettexe2x80x9d. Een keuze die wij betreuren maar ook respecteren. We wensen hem dan ook veel succes. Toch is het opnieuw een tegenslag voor ons (Sander en Marijn), we hebben ons het afgelopen jaar voor 200% ingezet. Er is een compleet nieuw album geschreven, een single + videoclip uitgebracht en we zijn 5de geworden op het Liet festival. Maar daarnaast zagen we twee bandleden vertrekken en werd Puur Hollands 2010 (wat voor ons het hoogtepunt van het jaar had moeten worden) afgelast. Jullie zullen begrijpen dat dit gemixte gevoelens met zich meebrengt.

We kunnen alleen niet te lang blijven treuren. Er staat een behoorlijk aantal optredens gepland voor 2011. Daarnaast worden we nog steeds volledig gesteund door ons platenlabel xe2x80x9cMarista Recordsxe2x80x9d en het boekingskantoor xe2x80x9cKey Productionsxe2x80x9d. Wij hebben er nu bewust voor gekozen Van Geeft xe2x80x98M voorlopig met zxe2x80x99n tweexc3xabn door te zetten. We zijn – ondanks alles – vol van vertrouwen en blijven investeren in Van Geeft xe2x80x98M.

Wat de toekomst ons zal brengen is onduidelijk. We gaan niet haastig opzoek naar een nieuw bandlid, omdat wij beseffen dat een geschikt persoon niet zomaar te vinden is. Wat wel duidelijk is, is dat alle geplande optredens gewoon door gaan. En dat we van ieder optreden een feestje blijven maken.
We hopen dat we wederom op jullie vertrouwen en enthousiasme kunnen blijven rekenen. Tijd om stil te zitten is er niet. Begin 2011 starten de opnames van onze 3de single en het 2de album. We zijn dan ook vastbesloten om van 2011 een succesvol jaar te maken.

Groeten, Sander en Marijn, Van Geeft 'M

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s