Bonifatiusloop Dokkum .. Pasana Wandeltocht (Jaaroverzicht)

Nanne De laatste dagen van deze maand ga ik af en toe een beetje achterom kijken. Een soort van jaaroverzicht, in woord en beeld. Eventjes stilstaan bij bepaalde dingen die zoal de revue zijn gepasseerd. Waar blijft de tijd!   
  
Op zaterdag 20 maart 2010 schreef ik onderstaand bericht. We hadden een lange winter achter de rug. De sneeuw was nog maar nauwelijks verdwenen. Iedereen snakte naar het voorjaar. De zon en de eerste warmte! Maar er kon weer gelopen worden in Dokkum! 
 
 
12 
    
Mijn bericht luidde die dag als volgt. Het werd een lange dag. Vanmorgen rond half zeven stond ik naast het bed en ik had het vannacht al horen regenen. Dat beloofde niet veel goeds. Daarom thuis eerst op Buienradar gekeken en ik wist genoeg, het beloofde een regenachtige morgen te worden. Kort na acht uur ben ik vanmorgen in Dokkum gestart. De Pasana Zorggroep Wandeltocht! Een mooie tocht met een mooie route. Jammer dat het regende en delen van de route hebben we erg veel regen gehad. Echter koud ben ik niet geweest. Kort na de steenfabriek van Oostrum haalde ik Anilea in. Ik kende haar helemaal niet en in het voorbij lopen maakte ik een praatje met deze dame, van oorsprong afkomstig uit het mooie land Tanzania. Ze bleek in Ballum op Ameland te wonen. Omdat ik een echte Ameland-freak ben…! Uiteindelijk zijn we met z'n tweexc3xabn over de finish gekomen. We hebben ontzettend veel gepraat en veel gelachen. Voor Anilea was het de eerste keer dat ze op de vaste wal een tocht meeliep. Het werd een lange dag, omdat ik vanmiddag als vrijwilliger, als verkeersregelaar, de lopers van de Bonifatiusloop en het verkeer in de gaten moest houden.
xefxbbxbf
xefxbbxbf14 xefxbbxbf
xefxbbxbf

2augustusameland Het uitbrengen van een stem op de Foto van Nanne Nicolai gaat gewoon door! (Adviesstem: De Foto met de zonsondergang op het strand en het paard met de Amazone. Open onderstaande Link van de VVV Ameland en breng zo vaak mogelijk je stem uit (s.v.p.) Stemmen met tussenpozen van 8 uren kan en mag.
 
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s