John Deere en Marieke

Trekker 003 

Elke dag als ik naar Leeuwarden reed zag ik hem staan: die opvallende groene John Deere. 's Avonds als ik terugkwam stond deze trekker nog onaangeroerd, precies op dezelfde plaats. Tot gisteravond, toen was de groene trekker vertrokken. Het deed gewoon een beetje kaal, een beetje onwennig aan. Gelukkig had ik eerste Kerstdag, tijdens een vroege wandeling enkele foto's gemaakt. Marieke wees me vorige week, lachend, op de wel erg slordig geparkeerde John Deere bij heit in de voortuin. Grote broer was dertig geworden en ter ere daarvan was deze trekker voor de woning geparkeerd.
 
Trekker 005 
Een beetje half in de heg. Na de festiviteiten en het verwijderen van de nodige ballonnen en slingers, bleef dit groene monster staan waar het stond. De trekker starten ging niet meer, geen geluid kwam er meer uit en daarmee geen beweging meer in te krijgen. Het enige wat nog restte was dat de John Deere weggesleept moest worden. Dit zal gisteren wel gebeurd zijn. Waarschijnlijk komen deze foto's voor Marieke toch nog als een kleine verrassing, zij heeft niet gemerkt dat ik foto's stond te maken. Een leuke herinnering, zeg maar!
 
Trekker 004 

Hynderopstrandtekst Het stemmen op naastgelegen foto, voor de Fotowedstrijd van de VVV Ameland, gaat onverminderd door. Kijk daarom op de volgende Link en stem op MIJN FOTO: http://www.vvvameland.nl/flitsende-actie/top-3-overall 

Sinds kort ben ik ook via TWITTER te volgen, onder de naam: Nanneoedsz

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s